Kajsa M Johansson

Summerlove

Publicerad 2013-05-31 18:06:06 i

Så jävla cheesy rubrik, blir fan rädd för mig själv. Haha. Har haft poängjakten i skolan idag (vi var TRE poäng från att knipa första platsen) och igår var jag hundvakt åt bebson. Idag har jag även solat och sedan rullade jag ner på stan och mötte upp Ebba och Tove vid Maren där vi satt ett tag. Gick och köpte mig ett par vita shorts, vilket jag behövde och en tröja som bara gav mig lite glädje i hjärtat. Så den behövde jag också. Nu sitter jag i soffan och väntar på go' mat. Imorgon ska jag infinna mig på ICA Supermarket i Järna klockan 06:00 för inventering. Man ba, livet ❤.

https://cdn2.cdnme.se/3838013/7-3/pic_51a8ca36e087c31ea804b466.jpg" class="image">

Sorry broes (skulle upp igår eftermiddag)

Publicerad 2013-05-30 16:45:16 i

Hej kompisar. Vad gör ni en regnig onsdag som denna? Jag kom nyss hem efter att ha gjort ett par små ärenden nere på stan samt brunchat med Ebba. Fick en liten pik av min kära kompis som sa att jag inte uppdaterat. I'm so sorry. Nu funkar i alla fall min telefon, men jag är knappt aldrig hemma just för tillfället och har inte så mycket tid till inlägg här. Men ska bli bättre nu, lovar. Har hänt rätt mycket på senaste. Jag har lämnat in mitt allra sista arbete i gymnasiet, haft sleepovers, satt MVG i projektarbete och så har jag inte längre någon pojkvän. Tyvärr. Vilket är väldigt väldigt tråkigt. Men det är så det är, och jag kan säga att jag har haft ett fantastiskt år med Rasmus. Tänkte väl egentligen att det inte är något man behöver tala om, men å andra sidan inget jag tänker hålla undan. Men nu vet ni, mina trogna läsare i alla fall. Det är ni värda!!!! Känns i alla fall fantastiskt skönt att vara färdig med gymnasiet nu, som jag krigat. Igår kväll sattes våra betyg och nu ikväll ska vi fira, hälla i oss shots och dansa tills fötterna blöder. Det är nämligen SB10s, SE10s och TB10s skiva vi snackar om. Jag och mina kompanjoner har kämpat rätt hårt med den och jag hoppas vi får tillbaka för att slit ikväll. Men det tror jag, den kommer vara mödan värd:-). Nu ska jag i alla fall slänga mig i duschen, raka benen och ladda inför ikväll. Ska ge er bilder imorgon. Lovar att ta kort ju. Lovar er även en Turkietbildbomb imorgon

Duschat bort stranden

Publicerad 2013-05-24 16:12:31 i Allmänt,

Hej! Sitter ute på vår uteplats och har precis duschat. Ikväll är vår sista kväll här och vi ska in till stan (ligger typ 10 min att gå på strandpromenaden) och käka på en grymt fin restaurang med Ellinor och min kusin Mange. Har träffat dom typ alla kvällar, men det är mysigt faktiskt. Så ikväll ska jag slå på stort och ha min fina blå långklänning jag köpte förra året. Annars har jag inte mycket mer att säga. Imorgon natt lyfter planet hem så vi har hela dagen här. Vi ska dock bara ligga vid poolen, vi vill inte vara helt sandiga och salta när vi åker hem. Vi behöver ju checka ut klockan 12 imorgon så vi har dessvärre ingen dusch. Så det är en lite kass hemfärdstid. Men what the heck:-) hörs på söndag, då är jag på svensk mark igen. Förhoppningsvis med någon slags telefon.

Turkiet

Publicerad 2013-05-20 14:09:09 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! La aldrig in någon inlägg innan jag åkte iväg kom jag på. Min mobil är trasig och stendöd så jag fåranvända Rasmus. Jätteroligt, inte ett enda semesterminne blir det. Men försöker ta med hans telefon. Har det asbra och sjukt varmt. Ska gå och äta lunch nu. Självklart såg vi hockeyn igår. Fantastiskt stolt jag är över killarna och att få vara svensk.

Å hej o hå

Publicerad 2013-05-17 18:09:54 i

Hej hej. Vad gör ni? Jag chillar. Måste gå och duscha samt göra mig fin för ska till Ebba på inflyttningsfest med Tove. Haha hur mysigt låter inte det då? Är totalt utslagen av värmen dock. Har faktiskt inte gjort så mycket. Var ju på den fantastiska aerobicen, på styrkepass (biceps, triceps och axlar skulle jag säga haha) igår och idag var jag på morgonstepen. Saknat den så himlans mycket. Verkligen de bästa av alla pass på hela veckan:-). Sen har jag bara hängt med mina underbara vänner och pluggat. Idag/imorgon ska jag fixa med min natur och skicka in den. När jag kommer hem direkt har jag två redovisningar sen kan jag ju säga tack och hej till Rönningehelveteskapet. Så det är ju kul! Åker till Turkiet imorgon. Avfärd ca. 15 och planet lyfter 18. Ska bli jättehärligt att komma iväg med killen min, bara sola, bada och vara. Kommer sakna mina små vänner men det är ju faktiskt bara en vecka. Blir nog en lite träning fastän vi ska ta det lugnt egentligen, eftersom han ska på uttagningar och jag vill inte lägga av med det jag älskar nu när jag precis kommit igång så bra! Vissa skulle säga att vi är knäppa... Men men. Måste slänga mig i duschen. Blir en tvåminutare. Måste ta mig en powernap

SKOJA!!!

Publicerad 2013-05-15 10:44:25 i

Ikväll är det världens bästa aerobic!!!!!!!!!!!!!!!! HUR GLAD

Tonight we do it big and shining like stars

Publicerad 2013-05-15 10:42:23 i

Hej vänner! Sitter och ska plugga psykologi, ni vet den här otroligt kassa boken jag snackat om? Aa den, den ska jag prata om på fredag så det är väl dags att slänga ihop något att surra om i 10 min om detta helvetespåhitt. Igår åkte jag och Olle och handlade sen kom Rasmus och vi åkte till spåret och sprang ett par varv. Hade en jättedålig löpdag. Kanske för att jag var helt trasig i benen efter över 2 timmar på WC dagen innan. Vet inte, men 4 kilometer (om det ens var det) gick otroligt tungt. Sen åkte vi i alla fall hem (han sprang för han hade sååå bra springdag man ba dööö) och åt grillad lax. Kollade lite på hockey och så sov vi. Idag sitter jag som sagt här... Viftade med ögonfransarna och fick ta pappas bil till skolan sen. Hihi. Ska i alla fall dit och fixa med ett arbete i religion som ska in på fredag och redovisas när jag kommer hem. Inte så roligt men sånt är livet! Ikväll väntar 1,5 timmes step mig:-) ska bli kul. Gick ju så himla bra i måndags så nu smaskar vi på med step idag, imorgon och den sedvanliga fredagsfeststepen 06:30!

Happy mother fucking life

Publicerad 2013-05-13 22:56:54 i

Hej! Idag så har jag fan vart bäst. Japp, det har jag. Först åkte jag till skolan och var där ett tag. Åkte hem till mor min och gjorde klart två stycken uppgifter. Check liksom. Efter det sov jag ett tag och sen åt jag innaaaann... SUPERmåndag på WC. Laddade på med core, functional/xfit samt STEP. Äntligen step. Fan vad bra allt gick, kändes helt jävla sinnessjukt bra. Lyckan!!!! Sen duschade jag, åkte hem(kunde tyvärr inte växla eftersom jag inte kände mina ben,så åkte på 1an hela vägen. Nästan sant) och nu har precis ätit två stycken ägg. Snart är det nattinatt men det lär väl gå sådär. Efter sovstund mitt på dagen och en celcius ska ni bara veta min speed just nu. Imorgon väntar en intervju, löp och plugg. På kvällen kommer Rassemusen. Kul!

https://cdn3.cdnme.se/3838013/7-3/pic_519149199606ee5f5610330e.jpg" class="image">

Fuck shit up

Publicerad 2013-05-12 22:15:00 i

Hej alla vännisar. Helgen är nu över och en helvetesvecka väntar. Men, den som väntar... På lördag åker vi till Turkiet! Så om exakt en vecka ligger jag mellan svala lakan och är helt slut efter en heldag i solen. Älskade älskade! Denna helg har vart soft bara. Skulle pluggat idag men så blev det förstås inte. Har ändå så jävla mycket att göra denna vecka så då kan jag lika gärna ta allt i sista stund. Perfekt strategi. I fredags var jag hos Rebecca och vi tjejer grillade. Det var så himla, himla mysigt<3 älskar när man ses efter ett långt tag. Vi hade det i alla fall jättekul! På lördagen sooov jag, sprang (personligt rekord jappp) och packade. Jobbade 14-21 och idag på kvällen drog jag och mina darlings en bio. Vi såg Olympus Has Fallen och gillar man att förstöra sina nerver och sexiga män som slås och skjuts så älskar man denna! Det är precis min smak haha så jag är asnöjd med val av film:-) nu är jag DÖDStrött och ska sova. Imorgon väntar skolan då en inlämning ska röjas undan och efter det väntar plugg och dubbelpass på mitt älsklingsställe på jorden. Stepdebut. Undra hur det ska gå. Är glad i alla fall!

Bästa väder

Publicerad 2013-05-09 11:16:23 i

Hej hej på er allesammans. Sitter ute på ballen med Rasmus just nu. Agerade chaffis till mina små kycklingungar igår så att dom kom hem säkert hihi. Hämtade dom på gullmars typ halv fyra. Alltså jag vet inte men jag TROR att jag är världen snällaste. Snart ska jag och Rasmus gå och äta våra fruktrester från igår. Är dock fortfarande mätt i magen från det. Haha otroligt. Men, liten tjej stor mage. Det äger. Nä men i tisdags var vi ju på skiva. Beskriver med ett ord, shots. Älskar mina kompisar. Var faktiskt i skolan vid 12 igår efter en pangfrulle med Tove på ballen. Så igår softade vi bara, jag var förresten på aerobic! Gick skitbra och det var jättekul, försöker jobba upp koordinationen nu bara, men det är inte jättesvårt. Skönt

?

Publicerad 2013-05-07 10:09:54 i

Hej på er. Sedan jag skrev senast har jag bara suttit ute i solen, i stort sätt. Nej, men lite annat har jag väl haft för mig. Vart med mina människor, haft en äkta "sommardag" och fått mig en bil. Det är inget fel på det. Har hänt en del tråkiga saker också men det är inget jag skriver om. Ni kanske märker. Ni kanske inte märker. Idag vill jag bara sitta här, i min älskade sol. Ska väl springa och plugga också. Ikväll ska jag på skiva. Har vart svintaggad. Hoppas det kommer tillbaka. Något som gjorde mig glad i själen var att pappa köpt med sig 3 ton maltesers och några kilo risen på det. Haha. Min väg till hjärtat leder genom magen, det är något han säkert vet om sin dotter
Här kommer nakenbilder. Kom och hata

Min guzz är pipig som tinnituss

Publicerad 2013-05-04 18:21:57 i Allmänt,

Hej! Skitkul att se att det är en del som är inne och läser här? Känns helt sjukt att de enda jag vet som läser är typ 3-4 stycken. Fast jag antar att ni alla är bekanta på något vis haha.
 
Haft en riktigt skön (tråkig för vissa) lördag. Har nog vart helt hemma så här som idag 2-3 gånger sedan jag började gymnasiet i alla fall. Var en krigare och gick på x-fiten imorse även om jag var sååå trött! Var ju hos Bengan och Wigley igår som sagt, vi kollade bara hockey, Bengan städade haha, softade, bråkades, sjöng Pitch Perfectlåtar och kollade början på 30 olika filmer. I alla fall, x-fit var tungt med bara en banan i magen (som förövrigt ville komma upp ett par gånger mmh) och jag är inte helt läkt men det gick bra. Höll bara i boobiesarna när jag skuttade. Såg säkert roligt ut. Gick i alla fall hem nyduschad i det varma vädret och åt en brunch. Sen somnade jag. Sov i typ tre timmar. På allvar. Hur ofta har man sådana lördagar? Jag har fullspäckade scheman vareviga helg och jag verkligen älskar det, det är så jag.
 
Men att få andas. Sova ikapp. Ha tyst. Även om jag är världens mest utåtriktade människa så tror jag några sådana här dagar per år är bra. Skulle VERKLIGEN behövt plugga. Har tre redovisningar samt två inlämningar innan det är dags för mig att säga tack och hej till Rönninge. Men ärligt. Har ungefär ÅTTA skoldagar kvar. Men det är 20 någonting till studenten, så har en hel del sparetime att plugga på. Låt mig softa på helgerna va!
 
Snart kommer mina änglar. Som jag älskar. Så att det gör ont i lillhjärtat. Hejdå
 
Puss till er
 

Count on me like 1 2 3

Publicerad 2013-05-04 01:46:19 i

Hej! Freedaag har det vart idag. Helaste långa dagen. Startade upp med att sätta nääästan alla frågor på provet på 40 min. Var hemma igen runt tio:-) efter en liten stund av planering bestämde jag och mina änglar oss för att åka till Nacka. Där madade vi some shopping, hängde omkring. Vi drog oss ner på skäris och käkade Jensen och tittade lite mera. Fick med mig skratt och kärlek hem men även ett par byxor, ett linne + en bikini. Gudomligt sommrigt var det också. Soooft. Sen var jag ute och sprang i mina älskade backar, käkade, åkte och handlade åt oss hem (jag vet helt sjukt! Storhandling till o me) bara för jag tycker det är kul, åkte hem, åkte och tankade och så brummade jag och va med bröder. Nej men med Melinda Bengan och Wigley. Skönt o bra häng som man ba gillar! Dax att sova nu, har planerat att gå upp tidigt för x-fit 0930. Whop. Fest. Ös. Kör

Bodyblast

Publicerad 2013-05-02 18:15:02 i

Hej hej på er hemma i husen. Ligger i min säng och jag borde verkligen känna att jag behöver plugga. NU. Men nej det gör jag förstås inte. Imorgon har vi det sista provet. Sen är det bara lite inlämningar och sådant kvar. Det är i alla fall Naturprov vi har och det är lite svårt faktiskt, men jag kommer greja det. Imorse sov jag igenom mitt larm (haha?) och så när jag vaknade låg jag och drog mig till nio. Gick upp och drack powersmoothie (kallar den det när jag lägger i protein hihi fast det är säkert fel) och så slank två surdegsmackor ner tillsammans med den också. Laddade upp ordentligt för jag visste att jag inte skulle hinna med någon lunch. Pluggade som sagt och drog till gymmet där jag träffade Anahi och så körde vi 60 minuter Bodyblast. Aldrig kört förut men det var fantastiskt kul och asjobbigt. Var helt blöt, det verkligen rann äcklig, som man är. Hade dessutom en brutal träningsvärk i benen efter min lilla comeback igår. Men som sagt, sjukt roligt! Åkte till skolan och hade Svenska, gjorde ett par småsaker och sen fick jag en liten uppgift och åkte hem. Nu bara degar jag stenhårt. Längtar till mamma kommer hem för då ska jag gå ner och handla oxfilépasta från pizzan nedanför oss!!! Har vart ofantligt sugen på det idag. Gissa vad jag ska göra sen... Aa juste. Plugga

Stockholm, Stockholm stad i världen

Publicerad 2013-05-01 17:56:19 i

Heeeej kompisar! Idag kan man ju inget annat än vara glad. Vilket väder. Suttit ute och myst med en filt (lite kalla vindar ibland) och pluggat idag. Igår var gänget först hemma hos Ebba och sen fick vi i sista sekund tag på en taxi så vi kunde sticka till Berget. Haha så sjukt oplanerad kväll men vi hade lite svårt att enas om något. Men vi åt i alla fall först godaste maten, jag Ebba Tove Anton Rasmus och Martinson. På berget var det skitkul med grym musik och fina vänner. Dansade på bra mest hela kvällen. Bästa som finns!:-) Dyrt för mitt stackars plastkort bara men det är sånt man får ta. Det var värt som fan ändå så det gör ju ingenting. Lite drama också men thats my life liksom!!! Tove och jag rullade ner till mig (så jävla skönt att berget ligger så nära haha) och somnade kring tre. Idag har vi bara softat i solen, ätit och skrattat. Hon åkte hem på förmiddagen och jag pluggade på. Tråkigt. Men imorgon är det sämsta heldagen i skolan så det är ju bara kriga. Har nyss vart ute och sprungit. Lite backintervaller också. Det var så groteskt jobbigt... Känns att jag vart utan detta en månad. Ikväll kommer Rasmus också. Mysmyyys. PUSS PÅ ER

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela