Kajsa M Johansson

Söndag 28 december

Publicerad 2014-12-28 10:40:44 i Allmänt,

Hej på er! Allt bra där hemma? Jag är helt amazed över att det fortfarande är ett par stycken som är in här och kikar! Tänkte berätta om min jul nu faktiskt. För ända fram till julafton så jobbade jag bara extremt mycket. Gjorde inget annat faktiskt, vad jag kan komma på. Det blev ett par vändor i diverse shoppingscentrum (helt liljeholmens, ÄLSKAR den) för att samla ihop julklappar men annars så... Nä. Idag tänkte jag samla kraft att gå ut och springa ett slag men nu vaknade jag med halsont och så låter det jättekonstigt när jag andas genom näsan haha så det får bli en annan dag. Jag jobbade hela dagen innan julafton men vi hade det lugnt så jag kunde gå 2 timmar tidigare. Åkte och handlade alkohol med Wigge till juldagen och sen hem till mamma och fira vår lilla jul där. Hon var JÄTTEsjuk och låg typ i 40 graders feber eller något så vi får väl hålla tummarna för att det inte är det jag fått nu. Sov hos mamma och åt frukost där osv. Jag och Mattias fick jättegrymma julklappar. Ja juste, i år firade Mattias jul med oss och det tycket jag var jättemysigt! Hans föräldrar var hos hans släkt i USA så själv kunde han ju inte vara stackars lille pojk. Tur att man har två familjer då! På dagen på julafton sprang vi ner på stan och ordnade ett par ärenden och sen åkte jag, Olle och Wigge till pappa i Hölö. Pappa fick julklappar av oss då vi redan hade fått våra av pappa, och jag fick en julis med skitsnygga kläder från Under Armour av ollis!:) han vet vad jag gillar. På eftermiddag och kväll var vi hemma hos farmor och farfar i Trosa. Käkade godis och kollade på julTV och så åt vi mat. Kom hem lite senare på kvällen och så spelade vi kort! Typ bästa jag vet hehe. 
Juldagen spenderades ju såklart i soffan. På eftermiddagen åkte vi till Södertälje och lite senare kom Ebba och Sarah till mig och vi drack alkohol och snackade skit innan vi mötte upp Ida och Becca som hade jobbat och killarna. Vi var på berget hela kvällen och hade skitkul. Hörde skräckscenariot om folk som köade i över 2 timmar men vi hade flyt och kom in på 20 min. Slutade i 2 eller 18 shots för mycket för mig men det var väl inte så farligt. Dagen efter. Då var det farligt. Och att jobba 10-16. DET var farligt. Hahaha vi behöver inte gå in på det men det tog emot iallafall. Sen resten av dagarna har vi hängt med Ebba och Anton typ. Anton har vart hemma ungefär en vecka och nu åker han tillbaka till USA. Så vi har gjort lite kul grejer och bara hängt osv. Detta är min lediga helg som tur är. Så igår var jag på wiges match bland annat och så tog vi det lugnt. Åt jättegod middag och sen kom E & A hit. Nu ska jag bjuda er på lite bilder hade jag tänkt SEN ska jag försöka ta mig ur sängen. 

Promenad. Älskar Mariaberget

Var på lilljul hos bästa Becca på lucia<3

Firade jul på lucia med farmor och farfar, kusiner och pappa eftersom mina kusiner åkte till Spain över jul. Fick ett sådant här grymt av f&f

Vappan!

Bakade bullar...

Eget knäcke...



Gjorde en grym fransförlängning!

Hahaha på bilden... Men titta! Fint va

Hos mami var det julpalm!

Mys

Fick en SÅ fin klocka i rosé av världens bästa Mattias

Och ute på krogen tog vi VÄLDIGT suddiga bilder av någon anledning hehe så här får ni se min räksallad istället

Onsdag 3 december

Publicerad 2014-12-03 21:53:49 i Allmänt,

God kväll! Ligger i soffan och smälter pyttipannan jag fick i mig till middag. Matvanorna är inte helt fantastiska efter resa, mitt i en sjukdom och när träningen ligger på is... Jag äter så lite och konstigt när jag inte tränar. Mycket skönare när kroppen är igång. Men. Just nu är det som det är lite grann. Har ju faktiskt vart några dagar i London över helgen med världens bäste Lovis. Vi har haft det så sjukt roligt, härligt, bra, fint. Ni vet! Har så jädra mycket att packa upp just nu bara. Har inte ens börjat och därför är ingen lyckligare än jag att jag är ledig imorgon. Har shoppat för alldeles för många lusentappar och för att vara ärlig nästan enbart åt mig själv. Men det tycker jag är kul. Nu gäller det bara att ta tag i det här med julklappar. Idag efter jobbet gick jag in och handlade fina inslagningsgrejer och lite julpynt. Känns SÅ mycket trevligare i vår lägenhet nu. Hur som helst tänkte jag bjuda er på fina bilder från London och sen ska jag påbörja uppackningen. Och hämta pojkvän som vart iväg och kickad Tierps ass med sitt lag. :-)

Kensington Gardens



Detta!

Nike town 

Åt otrolig indian food

Är man i England så

Lite halvtrött kvällen efter öl och några vodka cranberry. Som jag förresten inte hade en aning om att det var en drink för mig



Sneddade över hela Hyde Park 

Och då kom vi hit!

Hit!

Och hit!







Stod i kö i fem minuter och åkte London eye! Vilken söndag




Promenerade till Picadilly






Jamie Olivers shop in Notting Hill 

Westfield

!!!!

Nam

Afternoon Tea i Kensington Palaces orangerie 


Och efter detta åkte vi hem. Faktiskt. Icke så kul.

Bästa Anna i hennes lilla julbutik på jobbet hihi

Oooooh

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela