Kajsa M Johansson

Söndag 31 Augusti

Publicerad 2014-08-31 23:20:45 i Allmänt,

God kväll på er kära ni. Har som sagt haft en lugn och skön helg som nu nått sitt slut. Lät väldigt deppigt! Men så farligt är det inte. I fredags eftermiddag och kväll var jag barnvakt och vi gick och lekte i parken efter hans middag. Åkte rutschkana så det bara sjöng om det. Sen kom Lovisa och gjorde oss sällskap. Vi gick och handlade lite på Coop för att kunna käka en god kycklingpasta till middag. Den blev legendarisk! Med färsk broccoli i. Mmmmhh. Min mage känns dock fortfarande lite svullen och öm sedan dess haha... Jag och pasta älskar varandra men det är complicated love eftersom min mage hate it. Men, ibland måste jag bara unna mig!!! Vaknade av en glad bebis runt 9 i lördags morse. Åt frukost och sen hängde jag på gymmet mellan 10-14. Crazy! Körde en kul aerobic i en timme och sen kom Ebba och vi mördade hennes body lite. Hon är grym alltså. Min bästis! Så kul att hon börjar träna med moi. Duschade lite fort hemma och tröck i mig två ägg med salt innan jag fick skynda till jobbet där jag satt 15-22.  Lite vad planering av mig kanske hehe. Överlevde kvällen hur som, även om det är lite mysigare att gosa en lördagskväll än att sitta i en oskön kassastol hehe. Fick iallafall mysa när jag kom hem. Jag och wigley käkade godis och grönsaker med dipp (dubbelmoralen är skön..t?) och bara chillade hela kvällen lång. Imorse sov vi länge, åt frulle, jag grejade lite i garderoben eftersom jag bytt rum med lillebror (bilder kommer på det när jag kommer ihåg att ta dom) så nu är jag tillbaka i mitt gamla rum igen. Lite senare drog vi till los gym och han bestämde vad jag skulle köra! Tycker det är så roligt faktiskt, riktigt motiverande när någon annan kör med mig. Supersetade squats, bulgariska utfall och rodd med stång. Det var Svettigt. Med stort S! Efteråt bjöd my man på lunch och jag åt indiskt. ÄLSKAR indiskt! Någon ny grej jag fått för mig, men det äger. Jobbade 16.50-20.30 sen och nu ligger vi här och ska sova. Imorgon väntar jobb 10-16.15 hurraaaaa!
Godnatt

Vi blev lite griniga men det blev bättre av att ligga och rulla i sängen ett par minuter

Macka!


Han gillar också macka

Fredag 29 augusti

Publicerad 2014-08-29 12:33:51 i Allmänt,

Hej på er kompisar! 
Jag sitter och kikar lite på datorn (det gör man inte varje dag längre haha) och ska snart börja göra mig iordning lite grann. Och äta någon lunch. Var uppe med tuppen imorse och körde bodyblast som en annan galning. Var trött men det gick helt okej ändå. Åt frulle med mitt hjärtis och sen somnade jag igen. Trött som jag vet inte vad. Idag ska jag åka förbi min daddys jobb och fixa ett par saker och sedan vid klockan tre har jag en intervju. Tänkte springa in på jobbet en snabbis också och plocka ihop några saker som vi behöver. Ikväll/inatt ska jag vara barnvakt åt min lilla kusin så jag blir bara hemma. Antar att han och jag tar oss en liten PW (lyxigt att få sitta i vagn...) och så blir det jag och godispåsen resten av kvällen. Behöver energi till imorgon då det blir förmiddagsträning för hela slanten och jobb 15-22. Mitt sista Ica pass. 
Igår var en ganska trött dag. Hade vilodag från träning eftersom det blir på både lördag och söndag och jag var så otroligt öm från onsdagskvällens alla pass. Jag och Mattias åt en sen go'frulle med nybakt bröd och sen körde jag honom till jobbet. Hängde med mamma i Sickla och så gick jag runt och kikade lite. Började jobba vid 16.00 och stannade kvar en timme efter att jag slutat (skulle matcha med wiges träning som är bara några minuter från jobbet) och hjälpte till på en avdelning där det blivit lite strul! Kom hem alldeles för sent och jag antar att det var därför jag var en zombie imorse.
Annars har det inte hänt mycket sedan sist. Bara en heeeel del träning och lite jobb på det. Slänger upp lite bilder som ni kan titta på. Kul va!

Tycker om mitt armband så mycket! Det är från Edbland och har små söta diamanter inuti hjärtat

Har börjat gå lite PWs igen. Det är inte så pjåkigt alls!

Fikade med min mamma och lillebror när jag var ledig i onsdags.

En little selfié

Åt lunch med mamma igår i Sickla. Tycker om Naked Juice Bar jättemycket!

Har fått massor av bilder från när vi went swimming with the dolphins in Cabo som jag kan visa någon dag! 🐬

Tisdag 26 augusti

Publicerad 2014-08-26 11:36:49 i Allmänt,

Hej o hå. Ligger under duntäcket med massa varma kläder på och deppar. Skulle vart på gymmet men detta väder = noll energi. Ska väl lära mig leva med det nu äör det är höst här i Svea Rike igen. Men just idag är det bara too much. Det är nu det är dags att hitta lite glädje och energi i andra saker i vardagen. I know. Det kommer! Ska jobba kväll idag och har inget planerat. Pojkis åkte precis till sitt jobb. Jag kanske hänger ett tag på WC ändå i eftermiddag... Kommer inte på mycket mer vettigt att göra idag. Typ internetshoppa haha. 
Nu ska vi sluta prata om sånt tråkigt. I veckan som var jobbade jag mina 3 sista pass på Ica (har ett nästa helg dock) och sen har jag vart ledig torsdag-fredag och jobbat i helgen. På torsdagen hängde jag bara med Ebba och Anton, tränade och på kvällen åt jag och Wigge middag och spelade spel med dom hos Anton.  Och i fredags käkade jag, E och A grillbuffén på Kallfors kök och jag köpte ett JÄTTEfint armband av Anton i golfshopen (ja dom har lite smycken också haha) där han jobbar. Var på gymmet och på kvällen förade vi hos Anton och gick ut på the Strip (tag) som äntligen är tillbaka i stan! Tycker det är så soft att Södertälje fått tillbaka lite uteliv såhär till den kalla vintern. Hade en grym kväll, verkligen jätteroligt. I söndags kväll efter jobbet var jag och Wigge på Bajen - Ljungskile. Biljetterna var slutsålda (publikrekord, över 31 000 om ni inte redan hört haha) men han fick tag på två ståbiljetter ändå. Det var grymt tryck även om Bajen inte kan göra mål. Hehe. Gårdagen började vi med en PW, sen hängde jag på gymmet, lunchade med min sjuka lilla besty och jobbade.
Fick även ett trevligt samtal om att jag ska få gå utbildning i nästa vecka så att jag är behörig att jobba på flera avdelningar inom Kundrelation på lilla jobbet. Blir bra tror jag!
Just nu ligger jag bara och längtar efter Barcelona (förhoppningsvis) och kanske en tripp till the States i höst. Behöver ha sådant att se fram emot. Vill alltid bort!

Busis 

Var på bio och såg The Fault In Our Stars. Grät och nådde inte golvet

Love till mitt nya skal jag köpte i förra veckan 

Story of my life

Lite mat

Hyvla ost och bra macka går sådär med ett gipsat finger











Hahaha

Tog en liten bild på De Vet Du

Mitt älsk hade fixat taco i lördags när jag kom hem

Stretcha sig lite (har blivit en ny favo grej)

Tisdag 19 Augusti

Publicerad 2014-08-19 23:31:03 i Allmänt,

Hej på er! Ligger i sängen och borde try to catch some sleep men är inte alls trött. Öppnar imorgon (mitt näst sista pass på icis som jag vet) och tänkte ta mig direkt till gymmet. Så vill ju känna att jag orkar det liksom hehe. Men jag somnar säkert så fort jag släcker lampan som vanligt. Idag har jag jobbat 9-14, vart på pappas jobb och sen bara chillidillat i mitt lilla hem. På kvällen var jag på Functional, så länge sedan! Blir inte så mycket pass på sommaren. Dels för att det inte finns så många men också kör jag mest gym och träning utomhus. Men nu är det igång igen (helt nästa vecka) så det är superkul. Efter det bikeade jag hem och lagade mat och duschade. Och kollade på paradise. Kände mig lite tvungen detta år. Var totalt utstött ur the society förra året då jag sket i det totalt haha. Men nu så! 
Sedan senast jag skrev har jag baaaara jobbat och så tränat såklart. Var förstås på lager 157 med Anton och Ebba en sväng när jag var ledig i torsdags. Hittade faktiskt en klänning, jacka (wow) en tröja och två scarfs (fult ord så jag dör). Och några grejer till min lilla määän. Senare på kvällen gick vi på bio med Wigley också. Vi såg sex tape som var grym, älskar Diaz! Supersnygg människa också. Jobbade helaste helgen PLUS nu mån, tis, ons så att mycket annat händer inte. Ett minus är att jag aldrig får se min fina pojkvän längre eftersom han jobbar och tränar i Stockholm men ett plus är att jag och Lovis har planerat en liten tripp till ett nytt (för mig) place som vi tänkte besöka i september. Kan bli en dyr historia, men efter det så ska jag spara mina små pengar till att kunna flytta OCH att dra till mitt favoland igen nångång under året. Där var lite update om livet. Kul! Bra! 

Fick mig ca. 7 solstrålar någon dag!! Härligt. Mindre härligt att solen dragit nu



Var på PW någon dag och där stod dom och käkade! Helt orädda. Många sprang/gick förbi dom på sin runda men they didn't give a fuck




Mys❤️



Kaka

Enda anledningen till att hata mitt jobb

Köpte denna jacka för några veckor sedan och jag freakin love it. Har spanat på den ett tag, ska väl tilläggas

Här får man för att man inte ens duschar av sig svetten innan man börjar med middag till sin lillebror 

Tisdag 12 Augusti

Publicerad 2014-08-12 22:16:27 i Allmänt,

Hej på er allesammans! 
Äntligen är jag ledig i två dagar. Har jobbat 12 dagar i rad nu så det har vart jäävligt köttigt. Är OTROLIGT blek nu också. Jätteroligt! Annat jag gjort utöver att jobba är spenderat tid på mitt lilla gym that i love. I fredags var jag och ett par vänner på en fest ett tag, jag jobbade på lördag förmiddag och på kvällen var vi på kräftskiva på Ekvik hemma hos Gustav! Den var extremt lyckad och dom hade ordnat superbra. Vi åt, sjöng och drack snaps alldeles för länge för vårt eget bästa. 5kampen blev det lite halvt om halvt med då, såklart. Senare på kvällen badade vi nere vid bryggan, i jacuzzin och grillade korv när vi blev hungriga igen. Verkligen en kanon kräftskiva. 
Men nu vet jag faktiskt inte om jag har något mera att berätta för er. Jag får ta och bjuda er på lite bilder istället. Imorgon tänkte jag bara sova tills jag vaknar UTAN larm. Träna och träffa Lovis. Vi planerar en liten sista minuten kanske. Vill verkligen åka iväg (jag vet, hör inte hemma i Sverige).

 



Miiin










Min favoritplats; köksbordet haha

Lite new in shit

Oschyssta myggbett


Lördag 2 Augusti

Publicerad 2014-08-03 00:22:10 i Allmänt,

Ja jag vet att klockan är över tolv och att det är en ny dag och blaha blaha. Men nu säger vi att det är lördag ändå. 
Hur mår ni allesammans? Allesammans 15 stycken som läser det här. Haha. Ni är starka människor som orkar med mitt glesa bloggande. Tror inspirationen rann ur mig när mina egna bloggar som jag brukar läsa började bli lite tunnare. Men så är det! 
Jag har som sagt bara jobbat på. Snart är två av mina fem mördarjobbveckor till ända. Jobbar som sagt varenda dag. Har ett par dagar ledigt dessa veckor men för det mesta - jobb. Trots det så trivs jag helt okej bra faktiskt. Många av mina kollegor är så jävla guld och gör att ångesten över att vara inomhus dessa varma dagar är som bortblåst. 
När jag inte är på jobbet så har jag vart på stranden och solat och badat (många somrar sedan jag badade såhär mycket!), tränat jättemycket (har gått så svinigt bra) och hängt i Trosa. Samt med vänner och pojkvän. 
På fredag ska jag för första gången denna sommar få klä upp mig lite, dricka vin och dansa och skratta med vänner. Så det ser vi fram emot. Även om jag jobbar då, dagen efter och den efter det också.  Men det gör inget, jag ska vara glad ändå!
Annars har jag inte mycket mer att berätta. Blir ju så när det enda som står på schemat är jööbbbeettt. Trist men sant. Tänker iallafall bjuda på lite trevliga bilder innan det är sovdags. Imorgon väntar gym med Ida och sen börjar jag jobba vid ett. Så, sova var det.

Typ det bästa jag kan känna!

Mattias vart stucken av något när vi var nere vid bryggan :(


Hihi

Sen tappade M min cykelnyckel under hamn cafet i Trosa och vår kompis Ludde fick klättra in i en springa och leta upp dom under terassen...vilken grej

Finns inte mycket som slår att dra till gymmet vid åtta-rycket på kvällen

Styrkelöpning


På stranden idag innan jobbet med min 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela