Kajsa M Johansson

28 Februari

Publicerad 2014-02-28 11:17:59 i Allmänt,

Hej allihopa! Hoppas det fortfarande är några inne och läser. Haha. Behöver fatta mig lite kort eftersom jag snart måste röra mig mot jobbet. Jobbar bara 4 timmar idag ungefär, skönt. För helst av allt hade jag velat dela hela min fredag med sängen. Trött som tusan! Ingen aning om varför men så är det. Vi kom hem ifrån Island i onsdags morse och vi hade det jättebra. Kul att många sagt att det sett ut som om vi haft det härligt. Det har vi, men det var verkligen inte dom en resa till solen liksom haha. Visserligen hade vi sol men temperaturerna var ungefär som här i Sverige (förutom när det blåste). Vi har ridit, varit i blue lagoon och hyrt bil och då åkte vi till golden circle. Då åker man igenom nationalparken och kommer tillslut fram till Geysir (shit vet ej hur det stavas haha) och sedan Gullfoss. Men lägger upp bilder här nedanför! Sedan vi kom hem har jag tränat och myst med min Wigi. Jobbade kväll igår så innan tog jag det lugnt hemma framför PLL (ja,börjat gilla det nu. Ni på Twitter förstår mig haha) medans Wigi tränade. Sen åkte vi ner på stan och köpte lite grejs och åt på vår favo Samuraj. Deras bento = magisk, haha!! När jag kom hem åt vi kvällis och sov. Idag gick jag upp vid sex, körde 06:30 stepen och åkte hem och lagade gröt till oss. När vi käkat så somnade vi om igen. Min kära man åkte och tränade men jag fortsatte sova!? Så dumt! Boven bakom min trötthet just nu alltså. Helt klart. Nu måste jag avsluta här. Ikväll ska jag och Melinda på Avicii! Fick två fribiljetter för ett tag sedan. Puss och hej








Haha!

Wow vad jag bjuder nu alltså haha fy



Haha blev påmind om min allegi. Fy!






En bar haha och finaste jag i hörnet...



Torkar händerna haha

Fina

















Blåste iväg. Väääldigt fett vattenfall!



Hann med några vändor på gymmet också!

Har sååå mycket bilder. Men dessa får räcka for now. Nu har jag brådis till jobbet och alla galna sportlovsmammor.

Varför har du en blogg Kajsa

Publicerad 2014-02-22 00:03:41 i Allmänt,

Hej! Alltså känner mig så dålig som inte skriver något här. Men har jobbat hela tiden så det har inte funnits någon tid. Har jag inte jobbat har jag tränat... Såååå. Men iallafall. Kan väl berätta om senaste! Det är ju alltid kul. I måndags jobbade jag och sen var det xfit och step som gällde. Svinbra gick det. Vilken motivation man har efter en sjukdom. I tisdags väckte jag min andra halva supertidigt och grattade honom med massa pussar, han fick även ett par väldigt snygga badbyxor från Gant. Vi åkte upp till stan och promenerade i solen till Clarion Sign där vi åt en megafrukost och sen var vi uppe på spa:t där, Selma City Spa. Alltså wow! Väldigt, väldigt bra. Vi hängde mest men vi var även på en mysig duo-behandling, Vid tre kom vi där ifrån och då åt vi lunch och gick på stan ett litet tag. Och jag köpte en supersnygg jacka. Är så glad över denna dag, och min pojkvän kunde inte vart lyckligare så det kändes helt sjukt mys. Vilken tisdag! I onsdags var det träning och jobb som gällde. Gick och la mig så fort jag bara kunde när jag kom hem eftersom jag skulle upp vid 6. Körde en feeeet blast på morgonen. Svett. Det är ordet. Jobbade sedan mellan 8 ungefär, till 21. På 3 olika ställen. Så det var ett jävla flängande. Dödstrött på kvällen och ville bara sova heeela dagen idag. Jobbade dock 11-16.15 men det gick rätt fort ändå. Nu har jag pratat klart om min vecka haha och imorgon vid 13.30 drar vi till Island vilket ger mig 5 dagars ledighet. Woooow vad lyx. Nu ska jag bjuda er på massor av bilder. Puss hejs
Jag och mellan var ute i lördags också!

























Sängmys

Publicerad 2014-02-11 22:24:23 i Allmänt,

Godkväll! Ligger i sängen och kollar på tv och Wige spelar spel. Idag är min hosta lite bättre men inte helt hundra. Satsar på att vara friskus på fredag/lördag. Har även sovis hela veckan och börjar runt 12 varje dag! Skönt när man börjar 7 på lördag faktiskt. Idag hade jag en bra dag på jobbet som gick väldigt fort. Underbart! Man känner verkligen att man har energi kvar efteråt när man haft en bra dag med sköna och glada människor. Man får ta en hel del smällar som "kassör" eller säljare överhuvudtaget. Ganska mycket arga/stressade/otrevliga personer. Känner jag av det brukar jag bara försöka tänka att denne antagligen har en dålig dag. Undviker att säga mera än hej och tack även om jag gillar att småprata lite, le osv. Jag vill inte lägga mer positiv energi än nödvändigt på någon som inte tar emot den. Smart, tycker jag. 
Men jaja, det var nog om min dag. Efter jobbet åkte jag ner på stan en supersnabbis och skulle fixa en grej. Råkade gå med mig ett par jeans. Per-fekta. Ankeljeans för en normallång människa och perfekt jeanslängd för mina 155cm. På MQ hittade jag dom, för 499:-. Var ju bara tvungen att köpa dom då :-). Sen var jag hemma och fixade lite i mitt rum, hämtade ma boy, åt middag och sen köpte vi Marabou Oreo!!!! Sååå god, nu är den slut tyvärr och jag är tvärmätt haha men oj oj oj, how i love chocolate. Nä men hejdå på er. Imorgon börjar jag klockan 12 och har utbildning hela dagen till klockan 17. Kul kul. 








Behövde faktiskt ett par lite ljusare jeans. De ljusaste jag äger är helvita haha sen är det bara mörka.

Så var det måndag...

Publicerad 2014-02-10 10:43:55 i Allmänt,

Tycker aldrig måndagar är jobbiga och har knappt söndagsångest längre...? Jag tror verkligen det hemska var något som skolan (ofrivillig) gav mig. Nu, när jag slutat skolan för ett tag, så är allt jag gör upp till mig själv. Jag måste inte jobba, men jag tycker ju att det är väldigt roligt (även om man är trött ibland) och har valt det. Jag kunde ha åkt iväg till ett annat land, rest omkring eller kanske börjat plugga igen?? Men jag valde det här så det är nog det som gör att jag slipper all "ångest". Efter studenten börjar verkligen livet, det kan vara jobbigt för vissa men jag ser det som att man får välja exakt vad man vill göra här och nu. 
Jaja, nu var det sluttjatat! Men det är verkligen frihet. 
Just idag jobbar jag 12-21 så ska snart fixa mig lite och börja dra mig mot jobbet. Har ju jobbat hela den här helgen så det har det inte hänt speciellt mycket alls, i lördags var vi hemma hos wiges föräldrar och åt bara. Och igår var jag på jobbet tio och en halv timme. Smått påfrestande haha. Har typ blivit av med min förkyldning också (tränade och det gick mycket bra hela förra veckan) men igår hade jag en fruktansvärd hosta, märkte hur folk backade haha. Pratar väääldigt mycket när jag jobbar också och det gjorde ju inte saken bättre. Det växlade alltså mellan en hosta och en heeees röst. Otroligt fint! Inatt verkar dock min hosta tonat ner sig lite och istället gett plats till nysningar!? Haha, kroppen. Du är amazing. Ikväll jobbar jag så sent men imorgon får vi se hur lilla kropps vill ha det, träna eller inte. Är väldigt sugen på det förstnämnda! Well well....
Snart åker vi till Island! Rättare sagt den 22 februari. Tills den 26 är vi borta. Har två dagar ledigt fram tills dess och på så sätt så tycker jag verkligen att jag förtjänar 5 dagar off från allt. Det ska bli svinroligt!!!! Och skönt... En annan härlig grej ska jag göra på en av dessa två lediga dagar innan jag åker också.  Ni får höra mer om den senare. Spännande! Nu ska jag sluta babbla. Det blir alltid för mycket när jag väl börjar blogga, haha.
Mycket bra benpass i fredags

Mysetröjan

Kanin

Freitag

Publicerad 2014-02-07 09:23:00 i Allmänt,

Hej! Har ju vart så himla bra på att blogga de senaste dagarna så måste bara fortsätta, visst? Ligger i soffan och har precis ätit havregrynsgröt till frukost. Ska börja röra mig mot gymmet snart för att döda mina ben med Anahi. Börjar klockan fyra idag så hinner med en del innan jobbet. Skönt det! Det här är det sista passet jag hinner med på ett par-tre dagar tyvärr, så det är bäst att jag gör det BRA! I helgen ska jag bara jobba faktiskt så jag har inga planer precis. Men det är skönt det med antar jag. Igår jobbade jag hela dagen och när jag slutade åkte jag direkt till gymmet och körde lite blandat. Rotade fram mitt gamla träningsschema jag fick av Peter i december 2011, kommer ihåg att jag inte kunde röra mig dagen efter det passet. Nu gick det lite lättare haha. Nä men idag sov jag till åtta, ska träna nu, äta nån lunch och sen hämta Wige på jobbet och åka till Hockey Monkey för han skulle köpa någon grej och sen svänga förbi skäris en snabbis innan jag börjar! Tight schema hörni. Men det blir nog bra. 



Igår fick Anahi ta ett par bilder så jag har något att lägga upp här:-)

Onsdagens onsdag

Publicerad 2014-02-05 10:16:10 i Allmänt,

Hej over there! Vad gör ni en onsdagsförmiddag som denna? Jag har ätit frukost för ett litet tag sen och sitter och tittar lite på tv. Väntar mest på att få dra och träna haha. Jättelänge sedan jag kunde köra ett lunchpass så det ska bli kul. Idag är det step&styrka och på kvällen är dey aerobic! Hurra, vilken förbränningsdag haha. Nä men en annan kul grej jag ska göra idag är att hänga med Melinda ❤️. Så skönt att vara ledig! 
Imorhon drar min jobbhelg igång så ska njuta. Känns lite halvtråkigt att ha jobb HELA helgen när min pojkvän är HELledig fredag, lördag och söndag. Händer inte hela tiden, men men! 
Tänkte förresten lägga in en bild på min jättefina klänning jag fick hem från Nelly igår. Älskar den! Hejdå



Det blir värdelösa bilder verkligen ! Synd

Mmmhh

Day off

Publicerad 2014-02-03 16:43:27 i Allmänt,

He hej! Ligger och kikar på TV i sängen. Seg man är liksom. I helgen har jag nästan bara jobbat. I fredags slutade jag och wige nästan samtidigt så vi åkte hem till honom efter jobbet och åt mat och jag somnade ett slag (trött i huvudet efter en vecka med över 60 stycken 9åringar) innan jag körde killarna till deras samling, åkte och solade en pyttestund och sen åkte jag till axa och kollade på ishockey. På kvällen låg jag och mitt hjärta i sängen och åt lite onyttigheter och kollade på Frozen! Grym film tycker jag. På lördagen tog vi det lugnt och jag började jobba vid 14. Slutade 21 och då åkte jag till Ebba och mysde med henne och Tove. Verkligen världens mysigaste, älskar mina friends. Vi pratade massor och sen FaceTimeade vi med Anton! Kom inte hem förens runt klockan ett och slocknade med en gång. Jobbade 12-18:45, åt lite på jobbet och direkt efter åkte jag över till Heron och mötte Erika och Wige. Vi gick på bio och såg "The Secret Life of Walter Mitty", hundra tummar upp till den 👍!!!! Verklige jättehärlig, inspirerande och BRA film. Mycket goosebumps haha. Somnade sent igår med men det var med glädje eftersom det var sooovmorgon OCH ledigt idag! Skööönt. Låg kvar länge och drog oss i sängen, åt värsta frukosten och sedan åkte vi till Skärholmen ett tag. Min pojkvän har en sån sjuuuuk förmåga att planera osv så han upptäckte att han hade samling klockan 15 typ 14.30. Man ba jaja. Så då kastade vi oss i bilen och åkte hem. Men vi hade mysigt och köpte med oss lite nytt hem. Och det är ju alltid kul! Nu ska jag börja fixa lite för att röra mig mot World Class och måndagastepen. Hurra! Imorgon tog jag ett pass på jobbet 10-16 ändå så det ska jag sysselsätta mig med. På onsdag får jag vara ledig igen innan mååånga jobbdagarna i rad. Nu är jag förresten frisk och kan träna också! Eller nästan. Hejdååå







Bra hets imorse 

Råkade givetvis köpa lite nya träningskläder, men även en PoP tröja som jag tänkt köpa så länge! Haha den är väääldigt skön

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela