Kajsa M Johansson

Söndag 28 september

Publicerad 2014-09-28 22:50:32 i Allmänt,

Hej bloggy! Klart man måste in och uppdatera er lite. Jag saknar faktiskt att blogga lite grann. Vill bli bättre på det! Men iallafall. Jobb jobb jobb och så lite träning uppepå det. DET är vad som händer i lilla livet. Men jag trivs rätt bra faktiskt. I helgen nu har jag jobbat. Men i fredags jobbade jag på dagen bara och Wig kom och mötte upp mig efter  gick vi och tittade i lite affärer och fikade. På kvällen käkade vi gomiddag och sen hängde vi med Melinda och Ogge och såg på idol och tog det lugnt. Första avsnittet av idol jag sett faktiskt, blev både positivt och negativt överraskad hahah. Men skön kväll tyckte jag ändå. I lördags började jag 16. Detta är egentligen inte min helg men jag har bytt helg med en annan tjej så hon jobbar för mig nästa och jag var för henne denna. Lite kul faktiskt. På riktigt träffade jag arbetskollegor jag aldrig sett förr bara för att vi jobbar olika helger haha! Men hur som helst, eftersom jag jobbade så sent så hann jag med 2 timmar med functional och aerobic på gymmet under morgon och förmiddag. När jag var färdigduschad och fixad osv så mötte jag min besty på stan och vi fikade/lunchade för att fira henne i efterskott. Jag hade köpt en superfin väska till henne i present och hon blev jätteglad. Det finns verkligen inget bättre än att göra någon annan glad! Sen jobbade jag kväll, hämtade upp Wig och så sov vi hos mig. Har jobbat 11:30-20:45 idag och sen överraskade bf mig genom att vara där när jag kom ut från jobbis.  Så nu ligger vi i sängen och jag dricker Aloe Vera och äter nötter hihi. Äkta myssöndag. Ska bli underbart att vara ledig imorgon förövrigt. Ska bara träna på kvällen annars ska jag bara ta det jättelugnt. Jobbar tisdag och onsdag och ska försöka få tag på ett pass på torsdag på dagen. Sen påbörjas firandet av mina 20 år av liv här på jorden. Haha. Men mer om det i veckan. Puss och kärlek 



Men alltså JUSTE!?

Har gjort en liten make over hehe. Hos bästa Rebecca på Cardell Hair Lounge

Åh det blev så bra!

Favoriten all times ever

Har haft det liiite för roligt med mina bästisar. Kul och mindre kul dagen efter

Här låg man tills man klarade av att Tao sig upp

Hejade fram Hammarby Hockey och mitt hjärta under deras seriepremiär på Hovet

Uf

Uuuuuuffffff!!!!


Fredagsfika

You are my homie, lover and friend 

Träna sig

Måndag 15 semptember

Publicerad 2014-09-15 20:24:24 i Allmänt,

Jaha. September. Det är kolsvart ute. Klockan är strax efter åtta. Otroligt. Men what's up guys? Jag hänger i sängen och bara degar. Har jobbar 11-17 idag och haft en helt sjuk huvudvärk. Skulle ha tränat men kände för att bara vara hemma så det blev så istället! Lika bra. Förra veckan var det bara jobb, jobb och jobb. Och träning. I lördags var jag LEDIG. Startade dagen på WC. Körde både Functional och Aerobic. Helt fantastiskt var det! Träningseufori. Åkte hem och käkade lunch med mamita och sen åkte vi till min morbror och födelsedagsfikade för honom. Hämtade lillebror i Åkers och sen kom Mattias, vi käkade middag och sen var vi på bio med Melinda och Ogge. Såg Let's be cops. SÅ rolig haha. Men, hur som helst var det en lördag helt i min smak. Skönt att få vara ledig på en också! I söndags chillade vi och tog det piano helaste morgonen. Åkte och rösta och sen körde jag lite rumpis på gymmet. Samt jobbade 16.15-21. Helt sjukligt lugnt så kunde gå redan vid halv nio. Sådant gillar vi! 
Just nu ligger jag mest och väntar på att Paradise Hotel ska börja... Ska väl slänga ihop en matlåda medans. Imorgon väntar jobbet med ett litet pass på 9 timmar. Nu säger vi hej. Hej!

Gillar ju inte glass egentligen. Men denna. Wow!



Älsk till denna mat!!!!

Tar avstånd 

En liten PW i hölö med Alex och Sigge i lurarna

Se! I LOVE

Och så fick det bli...

New

Hihi


Hepp

Mitt enda hopp!

Måndag 8 september

Publicerad 2014-09-08 17:54:04 i Allmänt,

Hej på er! Är helt otroligt trött och jag har bara vart ledig idag. Antar att that's why... Min kropp behövde verkligen lite vila. Inte ens träna tänker jag göra idag. Bara ligga här och slappa tills det är dags att sova hehe. 
Veckan som vart har vart sjukt brutal. Jobb jobb jobb hela tiden. I onsdags spenderade jag över 12 timmar på jobbis. Har haft utbildningar och jobbat. Har hunnit med en del träning också vilket känts skönt ändå. 
I helgen jobbade jag 10-18 på lördagen. På kvällen gick jag och mitt hjärta ut och käkade en supergo' middag på Barolo. På söndagen började jag 11 och skulle ha slutat vid 20.30 min kände mig superhängig och hade en riktigt vidrig "tjej"värk i magen. Ja, ni fattar. Gick hem vid 18 istället. Åkte till wiggan och åt middag och lite så, kändes lite bättre och vi tog oss en prommis till Hammarby Sjöstad. Det är ju verkligen min lilla dröm att få köpa mig en lägenhet där i framtiden. Älskar! 
Hur som helst har vi nu entrat en ny vecka och nya möjligheter. Jobbar en del men lite mer lagom denna vecka. Idag har jag vart och köpt mig 10 PT-timmar med Franke! Ska bli jätteroligt. Käkade även lunch med Ebba efteråt. Imorgon ska jag köra med Franke klockan 9 och sen väntar jobb på kvällen. Hejdååå på er

Mmmm fin ser ut som om vi jobbar på nöjespark i dom här tröjorna alltså 

WOHO 

Mmmhh




Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela