Kajsa M Johansson

Söndag 23 november

Publicerad 2014-11-23 23:46:11 i Allmänt,

Hej hå!
Har jobbat hela denna helg så har inte hunnit med en enda liten grej till. Har gått bra även om dessa 30 timmar jobb över en helg nästan kväver en. Ibland vill jag bara ta en jäkla kudde som någon stackare returnerar och bara lägga mig rakt ner på golvet och somna med min XXL fleace på mig. Tyvärr gör jag inte det, främst av praktiska anledningar. Så som, jag vill behålla jobbet. Men, ni fattar. De sista 4 timmarna denna söndag har bara jävlats, hela systemet hade krullat upp sig som en tråd så det var ju bara att sätta sig och göra allt så gott det gick. Typ 3 timmar gick till bara administrativt arbete. DÅ känns livet inte så lätt, inte huvudet heller.  Men nu är jag hemma, äntligen. Druckit massor av te och kollat på Identity Theif men min käraste kille! Helt ok måste jag medge. Imorgon är jag LEDIG och då ska jag ta tag i ett litet ärende på morgonen och sen ska jag verkligen dö i sängen. På kvällen väntar stepy, superfun! På fredag draaaar vi och på tisdag får man lön haha längtar ihjäl mig, ekonomin är inte glasklar men livet är ju härligt och det är iallafall rätt skönt. Hade!

Fredagskväll ensam i soffan

Världens mysigaste jag 

Hahahaha spyr på mig själv och denna bild??? Fanns en brassestol på jöbbet = vila.

Torsdag 20 november

Publicerad 2014-11-20 21:30:46 i Allmänt,

Hey you guys! 
Hur är livet? Rullar på eller? Ligger i soffan hemma och väntar på att Mattias ska komma hem. Har vart ledig idag och det har vart full fart, så jäkla great. Älskar det. Imorse sov vi superlänge och tog det lugnt bara. Åkte in till centrum och mötte ett par jobbarkompisar som också var lediga så vi käkade lunch, gick runt och kikade i affärer och tog en fika. Alltså just nu finns det inget som jag är så sugen på som att shoppa. Skitjobbigt! Men vet att det är värt att hålla lite på cashen för om 8 dagar drar jag med min bäste schompis till London. Ska bli så kul. Behöver komma bort och inte tänka på något, bara ha a good time. Resten av eftermiddagen umgicks jag med Anahi och Paulina och vi var på gymmet (OBS Paulina är så JÄVLA stark,förstår inte!!! Vill också) sen duschade vi osv inann vi drog och käkade på Där Med Pasta. Haft en SUPERbra ledig dag. 
Annars då. Så är det baaaara jobb. Förra helgen var jag ledig och då kom pappa och Anna hit och vi drog och käkade på Texas. På lördagen tvättade vi och städade. Jag var på gymmet, handlade lite och sen kom Ida och Sarah hit.❤️ Vi var här hos oss och sen gick vi ut ett tag. På söndagen segade jag bara och sedan var jag på ishockey. MEN det var en ledig helg vilket betyder att denna helg består av en sak. Och det är jobb. Puss på er 


Bönpasta är BRA



TE<3

Hihi

Bff's 

I måndags blev det lite stressigt så då blev det Brie och salamimacka till middag på bussen till träning 

Self-i

Goa tjejerna

Torsdag 6 november

Publicerad 2014-11-06 11:40:04 i Allmänt,

HÄJ! Idag har vi bott i vår lägenhet i tre dagar. Typ. Igår blev vi äntligen färdiga med allting. Känns så himla skönt. Just nu sitter jag i soffan och slötittar på tv (är ledig) innan jag ska packa mig en träningsväska och dra iväg och greja lite... Samt träna. Har inte hunnit träna sedan i lördags så känner mig lite konstig i kroppen. Har haft en hel del annat på agendan dock, vilket kanske inte är så himla konstig när man flyttar. Och för er som undrar (inte har mig på Facebook eller instagram) så har jag och min pojkvän flyttat till Södermalm i Stockholm. Känns superskönt och så himla roligt. 
Denna vecka har alltså bestått av flytt och har dessutom jobbat. Så det har vart ganska stressigt men skönt nu när det är klart! Eftersom jag jobbar 11-21 nu hela helgen så känns det grymt soft att vara ledig idag. Nä, nu tror jag minsann jag bjuder på lite pics istället. Hej på er



Våra nya hoods 

Körde flyttbilen. Är en liten tjej men är ganska duktig med stora bilar. Ni vet!

I söndags var jag bjuden på Bajen.

Mot allsvenskan and beyond! Typ 

Extrem god 

Blivit en del shopping hem 

Och igår kom lille mamma hit<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela