Kajsa M Johansson

Julisdagen

Publicerad 2013-12-25 17:02:04 i Allmänt,

Herregud. Ligger ju här och försöker powernapa men är alldeles för uppe i varv efter 8 timmar jobb och få timmar till utgång haha. Är lite rädd för att bli trött tidigt eftersom jag gått upp så tidigt men äsch, ska göra mitt bästa. Var ledig i måndags ju, var i Stockholm med min finaste kille och jag köpte en ny fin mössa och han en tröja. Sen gick vi bara omkring och tittade och åt lunch! Tog det lugnt och hade det väldigt mysigt bara ❤️. Hälsade på hos hans parents innan vi åkte hem och väl hemma hade vi minijul med min mamma och bror. Spelade på bingolottor, åt mat, körde monopol och öppnade julklappar. På julafton krigade jag mig upp ut i regnet och körde till jobbet dör jag var mellan 7 och 14. Sedan stängde vi, jag åkte till pappa och bytte om och vi for till Gnesta där vi firade i år. Vi kom hem rätt tidigt och kollade på film och åt skinkmackor. Började jobba 7:30 imorse så försökte lägga mig lite skapligt. Så idag har jag jobbat till 15 och snart väntar utgång med mina tjejer plus Anton som ÄNTLIGEN är hemma hos oss. Livet! Imorgon ska jag jobba 12-19... Mindre kul. Men men, köttar röda dagar denna vecka. Tänkte bara säga att jag haft jättemysigt med min älskade familj, släkt och kille och att dom är bäst. Har fått så mycket fina saker i julklapp också. Ska ta bild och lägga upp på lite grejer, är så glad. 

En rockring med 1,5 kg tyngd. Jävligt bra för core, benen också. Står en kupévärmare där under också haha

Dessa fina grejer av min älskling. Måste tyvärr byta till mindre storlek på skorna men dom är så snygga!


Hemsk bild på mina Freddy snugs men dom fick jag av min bror och pappa. Vantar av min lillebror 

Har fått pengar som ska gå till massor av olika saker, musikalbiljett och jättemycket mysiga saker därtill. Men det orkar/vill jag inte ta kort på just nu. Ni är nog glada ändå hihi. Nu får ni lite andra bilder 







Medans alla andra äter rester från igår äter jag värsta healthy på jobbet (sanningen är att jag tröttnat på frysmaten)

Dan före dan före dagen D

Publicerad 2013-12-22 23:52:17 i Allmänt,

Förstå vad glad och julig i hela kroppen man var för tio år sedan vid denna tidpunkt? Oj, oj. Nu infinner sig ingen fet feeling i mig, men det är nog just i år bara tror jag. Det var ju väldigt länge sedan jag uppdaterade här för övrigt. Men jag kan berätta att jag har endast jobbat, tränat och julklappahetsat. Imorgon ska vi till och med in till stan för en sista runda... Men mest för att det är lite mysigt på något vis. Mycket folk, men ändå mys! Just idag har jag vart ledig för första gången på massa dagar så vi har tagit det lugnt i sängen, jag var i hölö en snabbis och sen i Gnesta och firade min kusin. Åt tacomiddag och så gjorde vi snickers! Nu är jag nyduschad och har röda fina naglar och ska alldeles strax sova. Imorgon väntar en lång dag eftersom vi ska trängas i stan, åka förbi hos Wigis föräldrar och sen uppesittarkväll/minijul!!! MYS MYSI












9-12-13

Publicerad 2013-12-09 08:45:08 i Allmänt,

Hej! Tänkte faktiskt skriva ett vanligt inlägg för omväxlingens skull liksom. Kan ju inte vara så kul att läsa mina torra kategoriinlägg alltså haha. Just nu sitter jag på jobbet och mina barn har gått iväg på idrott så jag ska fixa lite grejer så länge hade jag tänkt. Sedan senast jag skrev har det inte hänt så mycket alls. I helgen har jag sovit, tränat och jobbat. Igår kollade jag hockey och firade Melinda lite grann på kvällen. Annars har jag bara tränat och jobbat. I helgen ska jag hinna med att handla julklappar också eftersom nästa vecka börjar helvetesveckan. Ska typ jobba 24 timmar om dygnet. Nej okej lite krydd, men nästan! Man får ju definitivt ingen julfeeling av detta man jag antar att det är livet haha. Ska dessutom jobba till 14 på julafton (som jag säkert nämnt) så min feeling kommer väl inte vara råfet ändå haha... Men faktum är att jag tycker det ska bli lite mysigt att jobba då. Tror faktiskt det kommer vara det! Nej, nu har jag inget mer att dela med mig av. Jobbar till fem idag sen ska jag direkt till WC. 





8e december

Publicerad 2013-12-08 21:27:04 i Allmänt,

Min politiska åsikt är ju verkligen min egen liksom. Men vad tror jag egentligen... Är inte så insatt. Jag tror på att alla människor är lika mycket värda även om det inte är en debatt som gör mig helt GALEN. Jag tror på den enskilda individen och att man kan uppnå allt man vill. Tänker nog inte skriva så mycket mer på den här punkten faktiskt men jag tror att om ni får fundera lite vet ni precis vart jag står. ☺️


7e december

Publicerad 2013-12-08 17:48:00 i Allmänt,

Mina hemligheter... Det vill  jag väl inte skriva något om här skulle jag tro. Men kan berätta att jag  är en väldigt tillitsfull person. Om det heter så ens? Jag är iallafall så pass ärlig att jag inte kan gå bakom ryggen på någon. Jag kommer aldrig någonsin berätta saker som någon berättar för mig i förtroende, det misstaget har jag gjort när jag var yngre en gång och det var väldigt dumt och jobbigt. Sedan dess har jag aldrig gjort det och kommer aldrig göra. Ärlighet varar längst!

Om jag ska berätta en hemlighet jag har så är väl att jag älskar barnprogram/filmer en väldigt bra sådan. Har mycket svårt för serier och allt var det nu är som resten av människorna/vänner i min ålder gillar haha


Tar igen lite, 6e december

Publicerad 2013-12-08 17:37:21 i Allmänt,

"Varje dag" haha aa tjena sötnos. Men jag skulle ju skriva om mitt hem i fredags. Så då gör jag det nu. Jag har iallafall två hem. Ett där min mamma bor och ett där pappa bor. Mamma bor i Södertälje i en lägenhet typ några hundra meter från centralen. Trivs väldigt bra här även om jag alltid har bott i villa/hus. Vi har bott här i över två år nu och det är supermysigt. Pappa bor i hus i Hölö som vi flyttade till förra sommaren om jag inte har världens sämsta minne. Är inte där allt för mycket eftersom jag har hela mitt liv i Södertälje just nu. Vilket är väldigt trist för jag trivs så otroligt bra där ute. 


5e december

Publicerad 2013-12-05 21:54:55 i Allmänt,

Min blogg. Man ba vadå? Den här bloggen är relativt ny, har haft blogg sedan typ åttan och jag har vart på massor av olika bloggportaler. Har faktiskt inte så mycket att skriva på denna punkt. Ni vet ju vad min blogg handlar om liksom, mitt liv i din allmänhet liksom. 


4e december

Publicerad 2013-12-04 22:21:42 i Allmänt,

Något jag älskar? Att träna. Skulle väl skriva min pojkvän här men vi snackar ju faktiskt om NÅGOT. Eller typ kärlek eller vänskap. Men vet ni jag är ledsen mrn känner mig inte alls så "djup" efter en riktigt jobbig dag. Men träning är livet. Livets liv. Finns inget riktigt TING som gör mig gladare än att få hänga på mitt älskade WC. Men det vet ni redan. 






3e december

Publicerad 2013-12-03 19:41:38 i Allmänt,

Min familj alltså. Jag har en mamma och en pappa och en lillebror. Mina föräldrar skiljde sig för inte allt för länge sedan och nu mer bor min pappa i ett nytt hus i hölö och mamma i lägenhet i Södertälje. Min pappa är världens bästa och min mamma likaså. Jag och min pappa är väldigt olika i sättet vilket gjorde att vi bråkade mycket när jag var yngre. Fast nu är han bara bäst. Han ställer alltid upp och hjälper mig vad det är gäller. Han fixar allt! Min mamma är min förebild och det går inte att undanhålla att jag försöker och vill bli lika klok, framgångsrik och bra som henne. Hon har en sund inställning till livet och jag önskar alla dagar i veckan att jag kunde se allting lika dant som hon ser på saker. Det tror jag att hon vet. Även om jag säger emot henne ibland. Min lillebror och jag har aldrig bråkat mycket men vi kan bli irriterade på varandra och då slåss vi lite, jag förlorar och får råspö sen är vi sams. Vi är jätteolika. Typ natt och dag. Han är lugn och fin, jag är typ allt förutom det. Haha. Sen har vi min pojkvän som typ halvt är min familj. Han är bäst i världens och är jättelik min lillebror. Lugn, fin, tar ner mig på jorden, stryker mig över håret och pussar mig innan han säger "lugna dig". Vi kompletterar varandra perfekt. Min familj är de BÄSTA jag vet och Gud vet vad jag hade gjort utan dom.



2a december

Publicerad 2013-12-03 19:06:33 i Allmänt,

Min önskelista! Herregud! Inte vet jag. 
Men okej jo lite saker kanske jag vet 

1. Mitt gymkort 
2. Nike Air Force, vita ni vet
3. Mikaela Fornis bok "om att älska"
4. En fluffig leo morgonrock
5. En frisk och glad omgivning 

Kände att jag måste sluta vara så materiell på femman ... Haha

1a december

Publicerad 2013-12-03 19:01:58 i Allmänt,

Jag heter Kajsa Johansson, är 19 år och bor i Södertälje och Hölö. Har en mamma och pappa och en lillebror. Samt en pojkvän. Han hör typ till familjen så slänger in honom här. Jag är jätteglad (för det mesta. När jag inte är det är jag riktigt jävla arg) och skrattar mycket. Har en rätt bra syn på livet skulle jag säga, "det löser sig". För det gör det. För jag har aldrig stått där helt handfallen. Samtidigt som jag är en sån där lättsam person älskar jag att planera och ha ordning och reda. Jag är väldigt envis men har knappast något tålamod. Min absolut starkaste egenskap är att jag är ärlig. Det är typ hela jag. På min fritid (alltså just nu, när jag inte jobbar) så tränar jag att that's pretty much it. Hänger med vänner så mycket det hinns med och sen är det kul att ha trevliga middagar, sjuka utgångar och gosiga myskvällar ibland också! Har seriösa shopping addictions i perioder också. 



Adventskalender?

Publicerad 2013-12-03 11:12:16 i Allmänt,

Hittade den här på Johannas blogg. Kul va!? Nu ska jag blogga varje dag. Börjar med att ta igen två dagar plus en. 

1a december – Vem är jag?
2a december – Min önskelista
3e december – Min familj
4e december – Något jag älskar
5e december – Min blogg
6e december – Mitt hem
7e december – Mina hemligheter
8e december – Min politiska åsikt
9e december – Bästa youtubeklippet just nu
10e december – Mina rädslor
11e december – Något som får mig att börja gråta
12e december – Mina framtidsplaner
13e december – Något jag saknar
14e december – I mina hörlurar
15e december – Ett barndomsminne jag minns
16e december – Min dag
17e december – Min bästa resa
18e december - 5 foton som känns 
19e december - Det här hade jag på mig idag 
20e december - Min tro
21a december - Det här upprör mig
22a december - Min favoritplats
23e december - Att komma hem
24e december - Min jul

Kommer ej upp ur sängen

Publicerad 2013-12-01 11:19:49 i Allmänt,

Är du blyg? Nej det är jag inte. Brukar spela lite ibland när jag inte orkar prata. Verkar man inte så otrevlig. Bara blyg.

Vad heter du i andranamn? Maria 

Har du svenskt ursprung? Nej inte helt

Har du, eller har haft, något smeknamn? Aldrig haft men helt plötsligt så hände Kajsi, Kajsis och Kajs

Vad har du i dina fickor? Har inga byxor på mig så vet ej:/

Vad köpte du senast? En macka eller en taxiresa. Undra vad som kom först 

Hur många gånger har du flyttat? 3 skulle man väl kunna säga

Vad åt du till frukost? Har inte ätit det än

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Var nio år så det såg väl inte så kul ut. Mina föräldrar var tillsammans och vi bodde i ett stort hus i skogen. Var väl stöddig som fan antar jag haha nio år lix

Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Bredvid mig i sängen om jag e själv men oftast på min fönsterbräda

Är du besatt av någonting? All social media precis som alla andra. Och träning skulle jag säga

Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Mitt rum. Finns min heliga säng och där ligger ofta jag och min pojkvän och kollar på filmer eller en bra serie. Har jättemycket minnen från studenten här också vilket gör mig lycklig. Massvis av kläder och prylar

När vaknade du i dag? 10:30

Vilken är din favorithögtid? JUL

Vad lyssnar du på just nu? Ingenting

Har du någon gång brutit ett ben? Nej 

Snarkar du? Nej

Hur går du helst klädd? I mjukisbyxor/tights och en trevlig tröja eller hoodie. Önskar verkligen jag hade en annan stil! Alla jag känner är så fina tycker jag

 Vilket stjärntecken är du född i? Vågen

Vad sa du senast? Minns ej. Hörs imorgon, säkert 

Vad har du gjort i dag? Druckit vatten i mun säng och kollat på min mobil

Vilken film såg du senast? Det måste vara Catching Fire fast jag är inge dunderhundra

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar. Mest spontana årstiden. Man känner sig fräsch och fin. Man ligger på bryggan och myser tillsammans med sina vänner, äter jordgubbar, tar sjuka fyllepromenader i natten som inte ens är sval och allt är bara jävligt enkelt

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela