Kajsa M Johansson

Oh give me a break

Publicerad 2013-02-26 22:51:22 i

Hejsan alla glada. Ligger och ska verkligen sova nu eftersom jag öppnar på jobbet imorgon... How fun liksom. Nej inte alls så kul kanske, har glömt hur man gör men vafan de löser sig nog säkert. Är ju där i riktigt jävla god tid i alla fall jag skulle låsa ut mig eller något. Idag har jag firat att min sjukdom är över:-) mår verkligen prima just nu. Så startade dagen med en bra frukost och drog mig till gymmet. Där körde jag äääntligen Emmas step, och det var lika härligt som vanligt. Hon är verkligen superbra. Efter det gick jag på core 15 och så åkte jag till Gnesta där Rasmus hämtade mig och vi drog och gymmade. Haha är så glad över att jag är frisk. Firar verkligen. Sen har vi bara duschat, ätit och myst hemma hos honom. Legat och kolla på någon dålig film och pussats och haft massagestund. Haha. Bra tisdag ändå! Så plockade jag ut mina studentskor också. Gör precis lika ont som alla andra klackskor om jag ska vara ärlig liksom. Men vill man va fin får man lida... Så, så är det. Jag är verkligen inte så klackskoig som jag önskar att jag var. Mina fula Adidas (eller möjligen Canada Snow) före ALLT. Tyvärr kommer inte mänskligheten acceptera att jag "springer ut" i några av ovanstående den 5 juni. Men, sova var det. Klockan står på 05:50.

You don't listen to her, you don't care how it hurts

Publicerad 2013-02-24 21:35:08 i

Hello folks. Wadup? Jag är påväg till min gosevän där jag ska sova inatt. Och äta Ben and Jerry's glass. Det var verkligen åratal sedan jag åt det. Tycker inte alls om glass egentligen men BJ är faktiskt lite gott! Har precis ätit semla hahaha men lite mer går alltid i. Hoppas ni haft en bra helg, min har vart lugn med bra häng, hockey och bio igår. Nu ikväll firade vi att min underbara, fina mamma fyller 49 år och att min lillebrors lag tagit sig till åttondelsfinal i SM. Så jävla duktiga, småkillarna. Men men, har planerat lovet rätt så fullt. Raw, äventyrsbadet i Örebro, jobb, körkortsplugg och sådär. Sen ska jag nog bara vara med mina älskade vänner som jag annars inte hinner med så mycket. Självklart så hoppas jag på att komma igång med träningen den här veckan också, har vart så himla sjuk nu men det verkar som att det börjar ordna upp sig. Förutom att jag fick en rejäl släng av FET huvudvärk och somnade i över en timme idag. Haha. Jättekul. Nej, men på tisdag ska jag träna och då får vi ju se hur näsa, hals och huvud känns. Jag längtar så otroligt mycket i alla fall. Just nu vill jag allt från att köra några tunga knäböj, gå på världens bästa step eller springa i tvetaspåret. Hoppas på värme så all snö och is försvinner. Då ska vi ut! Ladda inför lchf-loppet haha;-) jaja nu ska jag snart gå av bussen. Vi hörees säkert imorgon eftermiddag/kväll då!

Varför? Varföööör

Publicerad 2013-02-21 22:39:44 i

Loggar in på Facebook och ser det ni nu ser här nedan. Hade PRECIS bestämt mig för att "nej Kajsa, du får inte träna imorgon, detta är din kropp som talar. Du skall bli frisk till början av nästa vecka." Ok, sa jag. SÅ SER JAG DETTA. UNIVERSUMS TEAM!!!!! Nääööääääööö!!! jo, mitt liv kretsar kring World Class Södertäljes klasschema. How sad... På riktigt nu

Hallojsan

Publicerad 2013-02-21 19:32:09 i

Fulaste hälsningsfrasen någonsin, är det den vi har ovan tro? Jaja. Vad har ni gjort idag? Jag har vart i skolan där vi övade på teater i våra dramagrupper på svenskan. Åt lunch och sen så köpte jag mig lite godis (så skönt att jag kan äta LITE godis nu för tiden, efter sockeruppehållet) och gick till trafikskolan och satt där x-antal timmar. Har kommit en jävla bit med teorin så snart ska jag lägga lite mindre energi på den och satsa totalt på körning. Ni ser, jag kan;-). Men kan känna själv att jag kommit väldigt långt i de båda momenten, så nu tragglar jag bara så att jag inte ska tappa något av de. I alla fall, gick ner på stan med lillebror och fixade lite grejer. Sen kom pappa och hämta så körde jag hem. Nu har vi precis ätit pyttipanna och ägg. Alltså förut avskydde jag det verkligen, men nu står det med på listan. Högt uppe till och med! Nej men nu ska jag plugga lite granna till provet vi har imorgon. Jag är en sån person som inte klarar att plugga för mycket, jag måste sätta ett stopp för mig själv annars rinner bara all kunskap ut ur öronen på mig. Men sistaminutenplugga är jag bra på, hehe. Konstigt det där. Nej, men nu blir sista rycket i alla fall. Ska beställa ett par skor som jag ska ha på studenten (om de passar d v s.) också, enkla, lagom höga och fin färg. Från have2have. Visar väl dem när de kommer:-). Ja, slutprata. Kram.
Juste, jag kanske ska gå på morgonstepen imorgon också! Känner mig mycket bättre (inget halsont ens) och lite snor kan man träna med. Så det så. Haha, klarar mig verkligen inte utan mina pass:-(. How sad... Men sen blir det vila heeela helgen lång. Och sen är det LOV!!!! Men på riktigt. HEJ-DÅ.

Go get him

Publicerad 2013-02-19 21:42:48 i Allmänt,

God kväll på er. Ska snart gå till sängs, har åkt på något riktigt värdelöst. Typ ont överallt, tippar på feber och halsen värker. Så har tagit ledigt imorgon eftersom vi ändå bara ska se på film. Ska ta mig en lugn promenad med Tovs på morgonen och resten av dagen ska jag plugga natur (där jag redan kommit en bit), kolla på film och dricka te. Saknar redan att träna... Haha blir sååå ledsen. Men, vila var det. Idag var jag i skolan en snabbis, fick sluta väldans massa tidigare. Så då åkte vi och skulle låna böcker till vårt PA, men bibblan ville vara stängd. För första gången, någonsin typ. Då åkte jag och pluggade på trafikskolan i ett par timmar. Ni tror inte att Hanna kommer inrusandes och ropar "KAJSA JAG HAR VART OCH TAGIT KÖRKORT!" Oj, oj vad stolt jag blev. Sån pärla! Så nu är jag snart där, jag med. Nervöst, men äckligt soft när jag har det. Ja, ja det är ingenting jag ska oroa mig för nu. I'll fix. Var hos Mellan ett tag också, åt mellis och snacakde skit innan pappa hämtade och jag körde hem. Vi har druckit te och kollat på Arrow ikväll... den serien! Nej men hörreni. Jag ska stänga ner nu. Godnatt.
 

Stay

Publicerad 2013-02-18 22:01:49 i

Hej på er! Hoppas allt är bra med er. Börjar må lite bättre i magen nu, sämre i halsen. Har vart en tidsfråga innan min mammas två veckor långa förkylning skulle hoppa över till mig. Börjar alltså bli tjock i halsen. Orkar inte det, inte alls. Idag har jag vart i skolan mellan halv tio och fyra. Käkade middag med bästa Ebbisen och sprang upp till wc och fick biljetter till core, x-fit och step. Skrapade ihop 1,45 timmars träning innan magen sa upp sig. Då var det bara säga tack och hej. Det är inte ett litet skämt när jag får ont i magen. Det är grovt. Kan inte stå rakt och det hjälper inte att ligga. Usch, avskyr min mage. Men ibland är den snäll! Men på't igen nästa måndag. Måste hem och vila i sängen innan, annars går det inte har jag märkt. Men men, jag är nöjd med dagens insatts:-) nu ska jag äta en till mandarin och gå och sova. C-vitamin bomb på g. Imorgon efter skolan och PA ska jag sitta på körskolan. How fun! Haha. Vi hörs då, god natt.
Juste ja, idag bestämde jag att jag och Ida ska springa LCHFloppet. Jag är en pastalover, men sex kilometer känns som en bra utmaning (ja, för mig är det en utmaning när det gäller löp/jogg). Det ska bli kul! I augusti, som ni ser nedan.

Funday

Publicerad 2013-02-17 14:50:50 i

Vad gör ni readers? Hoppas ni är ångestfria denna söndag. Jag tycker att söndagsångesten har avtagit mer och mer. Jag tyckte den var såå mycket värre i grundskolan... Men det kanske bara är jag. Nu är det så att jag sitter i soffan - proppmätt på mina fantastiska pannkakor som jag och Olle åt nyss - och inte riktigt är säker på om jag ska gå till WC på lite Dance Aerobic. Hm. Ja, det återstår att se. Igår vad jag på världens mest fantastiska aerobic med brudsen i ungefär 90 min. Sen körde jag bil med mamma och hälsade på mormor. Jobbade och sen var jag och Rasmus bara hemma i soffan, slappade och somnade tidigt. Ikväll ska jag till pappa förövrigt, så ska väl packa ihop lite grejer. Måste plugga natur också. Not very funny. Men vi hörs, imorgon kanske! Puss

Semantiska minnet

Publicerad 2013-02-16 00:05:31 i

Haha bra överskrift. Måste lämna psykologiprovet bakom mig nu. Ja. Så. Bra. Tack. Nej men jag tänkte bara skriva godnatt till er för strax ska jag sova. Har vart hos Ebba i deras underbara lägenhet, så himla fin och stor! Lyllo:-) har älskat att flytta! Vi har bara dippat och kollat på Taken 2. Och pratat supermycket såklart. Imorgon ska jag upp rätt tidigt eftersom jag ska på Johannes och Annelis aerobic, så tänkte vara där i tid så jag får biljett! Sen bara jobba 14-21 och efter det hänga med min älskling. Men måste ju bara säga, det här med att boka uppkörning och skrivning. Läste Lovis blogg nyss och det var verkligen som hon beskrev där, ångest men ändå skönt på samma gång. Nu MÅSTE jag skärpa mig and just do it. Jag måste utvecklas varje gång jag kör. Jag måste lära mig datumparkering och de onödigaste skyltarna i världen. Det är bara göra. Så hon har så rätt, så rätt. Det var väl bara det jag ville dela med mig av. Puss

Hola hola senior/ita

Publicerad 2013-02-15 15:11:33 i

Hej hej! Sitter i skolan och har precis skrivit klart ett övningsprov i natur så jag kan öva lite till nästa fredag då vi har prov. Lolz. Nej, men ska öva lite till provet vi har nu i eftermiddag också. Önskar mig själv lycka till. Igår var det ju alla hjärtis, då var jag i skolan och gjorde klart vårt teatermanus. Sen åt vi masssor med pannkaka innan jag åkte till köris där jag var i typ tre timmar. Körde, vilket gick okej och pluggade. Så bokade jag teori och körning. Så jag har något att sikta in mig på:-). Sen gick jag hem och pluggade psykologi innan mitt hjärta hämtade mig, han hade med sig rosor och choklad. Han vet mig. Älskar överraskningar, så himla fint. Vi åkte till heron och käkade bästa maten på o'learys inna vi såg EGO på bio. Fyfan vad bra den var! Ni måste bara se den. I alla fall däcka vi i sängen och imorse steg vi upp kvart i sex. Jag gick och tränade step och lite mage på det. Och ja, nu sitter jag här. Ska fokusera lite nu men jag ville bara berätta om min fina alla hjärtans, hoppas ni också hade de bra! Pussssss. UPDATE: provet gick bra, och nu är jag hemma. Ska hem till ebbis ikväll! Dom har flyttat. How nice

Nattinutt

Publicerad 2013-02-13 22:32:58 i

Hej på er. Jag hoppas att ni har haft en bra dag, precis som jag. Skulle ha ägnat dagen till att plugga men jag visste att det inte fungerar för mig till 100% så jag hittade på lite annat skoj. Först körde jag från hölö när vi lämnat Olle i skolan, bort till WC där jag körde lite morgon gym. Tog det rätt lugnt med lite tunga squats och ljumskar. Körde upp till Sickla Köpkvarter med mamma och mormor, min farbror äger nämligen en butik där som jag inte hade vart i än. Så dit åkte vi och tittade, samt kollade i lite affärer. Köpte inget faktiskt, känner att det blivit en del nu (tur i oturen att jag fick lämna tillbaka skorna) men hittade en fin väska från Åhléns vårnyheter, storleken passade mig så väldigt bra också! Men vi får se. Åt lunch och lite så innan jag brummade hem igen. Somnade i varma mjukiskläderna och duniset ett tag och åt middag efter det. Skulle ha gått på spinn men det blev box med Melinda istället nu vid åtta. Lite core också. Men har faktiskt pluggat lite (tro det eller ej) och jag tror jag kan det mesta. Småfila på lite detaljer så kan jag hoppas på VG i alla fall! Men G skulle inte göra mig något heller. Svårt prov med väääldigt många begrepp om hjärnan, signalsubstanser, perception och annat kul. Mmhh. Ska plugga lite och sova. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag firar med körlektion plugg (såklart...) och häng med min bästa kille<3 första gången jag firar alla hjärtans dag på riktigt faktiskt! How cute

Chillar, softar och tar det lugnt

Publicerad 2013-02-12 19:37:53 i

Sitter och kolla på lite bloggar hemma i soffan. Idag var det semmeldagen och det har ingen firat bättre än jag. Tre stycken klämde jag i mig! Stort! Sen tänkte jag att det skulle vara dumt att träna, gå plus minus noll. Så imorgon kör jag två pass. Gym och Spinning. Inte mina favosar, men jag kan ta det;-) kul med bra musik, vilket redan är spikat. Idag var jag i skolan en snabbis, fikade med Ebba, Sandra och Tove på stan<3 och köpte en jättefin kofta från MQ, fick ett presentkort av f&f så jag utnyttjar det lite grann. Längtar tills dom får in Filippa K, så sparar mig lite dock! Kan i alla fall lägga upp den här nere. Den är lite "sjömannig" och har letat efter en just sådan här länge. Idag är annars en riktig lyckodag, varför tänker jag såklart inte berätta för er än. Kanske om en månad, eller så. Jag är i alla fall så glad och det känns fantastiskt. Att ligga i lönar sig, var en jobbig, ihärdig jävel. Nu måste jag skriva i min PAloggbok och verkligen läsa psykologi, för på fredag eftermiddag har jag prov. Längtar inte ihjäl mig. Det är Arrow ikväll också, det är jättebra! Se det tycker jag. Kram

Söndagskväll

Publicerad 2013-02-10 22:03:38 i

Och jag har inte gjort filosofiläxan. Det tänkte jag nog inte göra heller, mer intressant hur de andra löste läxan! För så gjorde jag med (standard). Annars har jag bara hängt med Tove, köpt en ny jacka, träningsväska och tröja sen jobbade jag. Så jäkla lugnt så jag har nästan inte gjort ett smack idag. Roligt skönt faktiskt! Nu kom jag precis hem, körde hem och jag borde verkligen våga köra upp. Men åh jag är så feg haha. Tror aldrig att jag är tillräcklig liksom! Jaja, nu ska jag strax sova. Är trött som tusan!

Pussinatt nattipuss

Publicerad 2013-02-09 23:21:49 i

Mina tjejer har nyss åkt hem, har haft mellohäng här hos mig. Ska nog gå och lägga mig, är riktigt trött faktiskt.. Har vart igång sedan 9, då jag vaknade av mig själv. Kan bero på att Rasmus fann mig sovandes i sängen vid 11 igår. Dödsskönt! Idag har jag i alla fall hunnit med underbara Rebeccas Aerobic, så jävla kul. Bara att vara där gör en så glad!! Svetten rann. Gött haha. Sen så lekte jag med TRX banden samt hjulet. Magen känner sig lite öm må jag säga, men det är kul. Det är inte ofta faktiskt:-) jag gick hem och duschade och åt lunch, åkte till Gnesta och kollade på Rasmus match med Elvira och Fille, de va kul faktiskt. Inte så mycket fokus på matchen, mer på min käraste tjej. Åt i alla fall tacomat hos Ras pappa sen och så tog vi tåget till Södertälje och då gick jag hem till mig igen. Så har jag och Tove och Sophia bara haft superskoj hela kvällen. Imorgon blir det lite shopping med tovs och sedan jobb 14-21. Söndagsångesten som bortblåst.

Friends

Publicerad 2013-02-08 19:38:55 i

Hej på er denna underbara dag som vi kallar för fredag! Idag har jag vart ledig, så först var jag och körde step 06:30. Sen åkte jag upp till Östermalm där fina Rebecca sitter på sin salong. Var där i tre timmar och fick toning samt klippning av topparna. Så nu är jag mörk, passar mig sååå mycket bättre:-) så jag är verkligen jättenöjd. Sen har jag vart och spelat badminton i en timma med Rasmus. Skönt ont i höger underarm nu, men det var kul faktiskt. Sprang som en tok. Så nu blir det softkväll, skööönt

Är det redan onsdag

Publicerad 2013-02-06 23:03:15 i

Vad snabbt mina veckor går. Kan dom sluta med det! Jag har ju prov nästa fredag. Haha. Jag sitter i soffan just nu och ska gå och lägga mig. Imorgon har jag svenska, gå och plugga på köris och sen jobba till 21. Idag har jag vart ledig så jag har bara sovit ut, ätit långfrukost, kollat en film på viaplay, målat naglarna och pluggat psykologi. Vid sju körde jag step med mina fina kompisar Sophia och Elvira! Men ja, har inte så mycket mer funny att säga. Jag beställde ett par skor som jag måste skicka tillbaka imorgon. Mina träningsfötter är otroligt kräsna... Hängt med gangstermellan och bara fikat sönder och tränat x-fit. Puss och kram till er då

Sleepytime

Publicerad 2013-02-03 22:41:35 i

Godnatt på er, nu ska jag strax sova. Baksmällan försvann rätt snabbt, så då åt jag och Ebba mat på stan och sedan gick jag till WC och laddade med en celsius inför 75 min Aerobic. Det var så underbart kul, sjukt verkligen. Saknar förra årets schema när såna klasser gick hela tiden! Sen körde i alla fall snällaste jejje hem mig till Hölö och så åt jag pappa och Olle partymiddag, supergott! Sen har jag bara suttit och mailat iväg några saker, planerat och kollat lite på tv. Men nu är det sovtime. Mys puss

Dödens baksmälla

Publicerad 2013-02-03 11:13:14 i

Hejsan! Hade en kul kväll igår faktiskt. Efter jobbet hämtade vi upp Ida och vi åkte hit och förade och fixade mig eftersom Ida redan var redo. Precis efter att vi kommit dit fick jag ett obehagligt tryck över bröstet vilket gjorde att jag var tvungen att rusa ut ett tag. Det blev bättre och gick bort och jag tror det kan berott på att lokalen vi var i är väldigt liten och rymmer knappats att som de tog in. Så det var skitvarmt och trångt. Men jag vet inte! Efter det fortsatte det vara kul och så, men fortfarande världens sämsta lokal!!! Men det blir vad man gör det till, alltid;-). Nu ska jag bota baksmällan för klockan 17 blir det aerobic. Jag vet att man inte bör träna dagen efter alkoholförtäring men det är ju Johannes som har den!!!! Längtar. Ska köa i 40 år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela