Kajsa M Johansson

Måndagssamba

Publicerad 2015-04-27 10:31:10 i Allmänt,

God förmiddag! 

Är påväg till jobbet. Har en liten HÄRLIG klump i magen över något jag behöver göra idag. Ni vet? Så jobbigt.

Tänkte på det hela fredagen och trodde jag inte skulle kunna slappna av på hela helgen pga detta. MEN. Jag har inte funderat på det tills jag kollade min mail imorse och blev påmind. Men det är lika bra. Annars skulle jag definitivt skjutit på det.

Har vart runt till alla vänner för att samla "det kommer gå bra". Haha. Lite bekräftelse TACK!!!!

Idag ska jag hur som helst jobba 11-20. När jag kommer hem ska jag och M börja packa. Vi har redan packat ihop skor, jackor och väskor vi ej kommer behöva nu i närmsta tiden. Så det är typ bara lite småprylar, husgeråd och kläder som ska ner.

Startade min morgon med en PW i det härliga vädret. Hade knäbyxor på mig (så härligt!?) och lyssnade på I AM med Persbrandt. Verkligen jätteskön podcast. Kunde inte se att det fanns några fler avsnitt...? Men bra är han iallafall. 

Vill önska er en trevlig måndag hur som helst. KRAM

Fina högalidsparken. Kommer sakna att bo här... :(

Shopping, givetvis.

Publicerad 2015-04-26 22:56:25 i Allmänt,

Ja! Såklart ni vill se.

En supersnygg träningsbag jag har spanat in länge. Från H&M



Två träningstoppar, också H&M!


Och två par jäkligt sköna och fräscha sommarsandaler. Från Din Sko... Så otippat men råkade gå förbi och titta in. Dom hade så mycket fräscha sommarpjucks och 20% på alles!
Fast det var bara tills idag...

De övre ÄLSKAR jag. Jag har sätt liknande fast sviiiindyra tidigare på flera bloggar och tyckt de ser så eleganta ut. Gillar dem sååå mycket! 

Sorrow!

Publicerad 2015-04-26 22:49:25 i Allmänt,

På riktigt. Har ju haft helg!

Jag har haft en riktigt bra helg, faktiskt. I fredags efter jobbet fikade jag med underbara Frida. Sen åkte jag ner till Södertälje. Jag träffade Ebba och vi gick till La Cantina och åt en supermysig och god (såklart) middag. Gillar ju pasta SÅ mycket, inget okänt, och ville verkligen ha Oxfilépastan men det gillar ju inte lille magen. MEN! Jag testade faktiskt på glutenfri pasta (brukar äta bönpasta) och det var hur gött som helst. OCH magen var glad. Sen låg vi hemma i hennes soffa och mös❤️  bästa bästa kompis!
Var på Cycling Pulse innan jobbet i fredags och hur bra tror ni detta satt efteråt?!

På lördagmorgon åkte jag och Lina till Sickla och var på en väldigt spännande aerobic. I 40 min stod vi ut. Sen gick vi och shoppade med Mattias istället. Vi råkade köpa lite nya träningskläder för det tycker vi om! Vi körde hem henne och sen åkte vi till Träningsexperten en sväng (haha fitspo lördag) där M handlade spännande grejer. Håller mig på avstånd från sådant även om det kan vara kul att testa lite, men! På kvällen mötte jag upp jobbgänget på Debaser Strand (ca. 10 cm från min port, UNDERBART!) och vi åt burgare och snackade skit. Sen hängde, läs dansade, vi där hela kvällen. Vi "tackade" av Alma, min kollega i poolgruppen. Hon har lärt mig allt hon kan! Men nu ska hon på nya äventyr 
LYCKLIG


Åh! Juste! Vi har rensat SÅ mycket kläder. Mottager tacksamt tips ett bra ställe att skänka till.

Haha. Skitbrottom men måste ändå ta selfies och gåspringa.

GIRLZ




Idag var jag ovanligt pigg. Så vi åt brunch på Alviks Matbod, gick en prommis längst Alvik Strand och så blev det lite SHOPPING. Life! Avslutade det hela med gym i M's ishall och så åkte vi till svenska sushiköket och köpte middag. Fantastiskt! 

Hurra för mat!


Idag var jag stark!

Peace

Behöver helg nu tror jag

Publicerad 2015-04-23 10:33:40 i Allmänt,

Godmorgon! 

Så irri idag. Får en sån jävla sämst lön att jag börja fundera på vadfan som händz. Ni vet när man planerat 18 utgifter så ba "jaha nähe det här var ju inte som förra månaden". Kul!!!!!! OCH jag drog ut på en springrunda imorse och det gick så jävla dåligt. Så ja.

Välkommen torsdag.

Känner mig stressad över allt vi ska hinna med nu när vi flyttar och hur allt ska gå. Tänker på massa onödigt som jag inte kan styra över ändå osv osv? Alltså helt värdelöst!!! 

Ja ni fattar ju. Sån jobbig dag. Behöver jag diska hela dagen idag kommer jag nog bryta ihop. Haha. Men idag är jag skör. 

Hittade mitt första par sneakers jag någonsin köpt i garderoben och tog på mig dom dagen till ära. Allt känns lite bättre



Life

Ledigheeeet

Publicerad 2015-04-22 16:54:39 i Allmänt,

Hej hopp!
Sitter och vilar mig i soffan efter en dag ute i staden. M ligger nog och sover, han har fått någon tråkig magbakterie. Usch! Försöker att inte vara för nära men det är så synd om honom. Ynklig. :(

Igårkväll drog jag, Alma, Melina och Marcus till Pet Sounds på Skånegatan och tog en öl. Sen förflytta vi oss några meter till Grannen. Väldigt trevligt ställe! Kom hem runt ett-tiden och slocknade.
Me an Alm

Startade dagen med ett Booty och Abs pass på Zenit med Melina. Blev helt slut haha. Gick hem och fixade till mig lite och så mötte jag och M's upp hans kusin och hennes lilla dotter som är ungefär 5 månader. SÅ söt! Vi åt sallad på Café Fåtöljen och snackade. 
Var lite hungrig på vägen så då åt jag riskaka med jordnötssmör 

Mys❤️

Jag och M tog en liten promenad upp på Skinnarviksberget och så gick vi hem. Världens bästa väder. Man blir ju kär! Tänkte gå på dance aerobic ikväll men känner mig lite trött så kan eventuellt tänka mig en powerwalk. 

Ska kanske sova lite. Håller på att tvätta nu så det är ju en bra grej att sova lite mellan springet ner dit. Kan vara skönt att det mesta är fräscht när man ska flytta, vilket vi gör om exakt en vecka! Har inte ens påbörjat packning men det kommer. Haha. Har mest kläder och sen är det några småsaker...

Nu är jag sugen på nutella. Ska nog ta mig litt. 

All the things we dream and fear

Publicerad 2015-04-21 15:59:40 i Allmänt,

God eftermiddag på er! 

Är påväg hem (eller ok är typ 100 meter från dörren) i det fina vädret! Så happy att det inte blev någon Norrlandsvinter!!! Har haft en bra dag at work där vi avslutade säljutbildningen och sen tog jag och Melina en lunch och kaffe i solen på terassen. En av fördelarna med vårt jobb är att vi har en jätteterass på taket som ligger i lä. Life!

Jobbade ett litet tag och nu är jag hemma igen. Ska vila lite och sen ska jag iväg på bodypump på Medis. Tänkte promenera hem och sen ikväll ska jag nog meet up med några från jobbet. Ledigt imorgon!!! 

Och här satt vi! Tror ni det var någon som fråga om vi var twins idag eller? Haha så lustigt 

GODmorgon "ironiiii"

Publicerad 2015-04-21 07:44:32 i Allmänt,

Börjar åtta idag och det har jag aldrig någonsin i min ikeakarriär vart med om (haha). Gick upp alldeles för sent så då fick man stå på toaletten och äta frukost. För jag behövde ju fixa mig samtidigt. Mm. Och såklart skulle jag ha passionsfrukt i frukosten så då skar jag upp hela toppen på tummen. Vad kul!

Har skitbrottom och ska iallafall vara lite vårig och ha converse på fötterna så står jag och knyter mina nya (förra årets som ligger på vänt) blåa tygskor. Med kritvita skosnören. Då LÄCKER plåstret alltså förstår ni hur mycket det blöder då hahaha. På mina fina vita snören:(. Happ måste iallafall rusa till tåget och tar ingen halsduk eller sjal. Känner mig lite konstig utan eftersom man inte vet om det är norrlandsvinter eller Mallis när man går av tåget och ännu värre när man kommer ut från jobbet i eftermiddag.

Men nu är det som det är. GODmorgon idag slutar jag 15! Hurra!

Röv


Saknar jobbhelger på Kundrelation. Här bakade en tjej kaka och så åt vi som fredagsmys haha. Kakan var rätt stor så hon behövde ta den på en vagn

Så glad ska jag vara ikväll när jag boxats med Lina

Gokväll

Publicerad 2015-04-20 20:30:42 i Allmänt,



Titta! Här går man mellan Gamla Stan och Hornstull. I "kort"byxor. Freakin amazing!!!! Är så jävla lycklig och lyssnar på Håkan (😂) och allt. 

Jag och Lina kom upp för trappen i Slussen ut mot Riddarholmen och 
ja, ni ser. Vi gick och pratade och man kände liksom att vi glömde vad vi skulle säga mitt i det fina och så efter ett par sekunder "oj... Vad fint det var". Alltså SÅ klyschigt men det var verkligen bara OJ. 

Så. Nu är jag hemma på hornis. M är hos Tim så jag ska laga mat, duscha och tvätta håret och baka såna goa bollar. Ni MÅSTE pröva! 


Life e ej på TOPP

Publicerad 2015-04-20 17:50:49 i Allmänt,

Whats up? Sitter på BUSSEN och hålle på o kiss på mä. Helt cray när jag kom till Fruängen och så är det strömavbrott i tuben. Man känner näääeeee. Så nu sitter jag och åker en buss som åker ALLA smågator med (iochförsig) jättefina villor i typ Älvsjö? Vet inte riktigt var jag är faktiskt. Men den går till gullmars så jag går av där. Ska ändå till SATS Hötorget. Allt känns dock lite bättre när solen värmer och jag lyssnar på Håkan live! Gillar inte riktigt att erkänna att jag gillar honom haha. Alla som tycker om honom ska vara sååå speciella men man får ju rysningar alltså.

Har suttit ner verkligen hela dagen så känner mig helt svullen i kroppen. Skitäckligt. Skulle aldrig i mitt liv kunna ha samma matvanor som jag har idag om jag hade ett kontorsjobb. Skulle ha mat upp i öronen. Fyfan. Mår illa av mig själv!

Vi har gått Active Selling och det är precis vad det låter som. Det är lustigt att säljare på världens största heminredningsföretag inte har fått gått en enda säljutbildning förens nu. Men ja! Nu har vi, iallafall.

Imorgon är det del två mellan 8-12:30 och sen tänkte jag stanna och jobba till 15 och sen får jag vara ledig på onsdag. Sen är det bara två små dagar till HELG! Hurra!

Hahaha åååå hittade denna från förra sommaren när jag, Ebba och våra BFs var ute på Södertäljes stolthet The Strip. Tror ni att dom skämdes något eller?

Mm i sommar ska vi till Turkiet och såhär såg jag ut förra året i Mexico. Ser inte ut såhär i dagsläget. Riktigt. 

Och nu la jag upp gamla bilder jag vet det men det är för att jag tar inga roliga bilder på jobbet. Tar typ på massa siffror som jag måste komma ihåg haha

Fancy breakie

Publicerad 2015-04-20 08:29:59 i Allmänt,


Godmorgon! Står och väntar på tubis just i detta nu. Ovan ser ni frullen. Är helt hopplös när jag börjar tidigt. Får verkligen inte till en bra matstart på dagen. Tips på saker man kan gå och äta och som inte är så jävla torrt och trist?

Är äntligen frisk så ikväll blir det steppy!

Grill

Publicerad 2015-04-20 00:40:51 i Allmänt,

Godnatt!

Klockan är halv ett och jag börjar 9 imorgon. Ska SITTA ner 9-17 imorgon. Alltså sitta stilla. Hela dagen? Hahaha jag lovar er en sak att när man står och går i jobbet HELA dagarna blir man väldigt trött om man ligger/sitter en liten stund för länge. Så om du och jag sitter och fikar någongång och jag somnar i kakan är det inte för att du är tråkig. Det är för att min kropp inte förstår att man kan sitta och bara titta. 

Idag har jag jobbat 11-20 på mattor. Det är spännande som sagt! Allra helst när folk tror man skämtar när man visar vår metod för att få ut den näst understa mattan på bordet som de vill ha. It's not even funny. 

När jag slutade kom jag ut i LJUSET (finally) där M och Tim stod och väntade på mig och vi åkte hem till Tim och Martina där vi grillade på balkongen. Sweeet. Var dock mätt på vitlöksbröd när köttet var klart. Typiskt! 

Vill ha en<3

Vill ha dom fransarna tillbaka med

Godnattens

Publicerad 2015-04-19 00:52:38 i Allmänt,

Nu är jag uppe way over övertid på riktigt. Ligger iallafall hemma i min säng och ska sova. Puh. Äntligen! Nä, men har haft en dag med jobb till 17. Var på mattavdelningen och virrade runt med en kollega hela dagen. Det är så spännande när man ska svara på frågor där det dyker upp ord man inte ens förstår. Antar att det är såhär det känns att vara ny. Det var så länge sedan? Känns det som, men det var det inte ens. 

Efter jobbet mötte jag Anna och Robin på Fridhemsplan och vi gick och handlade och så gick vi hem till Anna och lagade hamburgare. Hurra! Det blev så fruktansvärt gott men jag är tyvärr allt för gla' i sås för att en sådan måltid ska sluta lyckligt. Way too much för lille magen. Hade burgare upp i ögonbrynen innan jag ens hade ätit upp en. Mäktigt. 

Hade iallafall en mysig kväll med mina underbara vänner. Mycket panikskrattattacker. ❤️ 

Nu har jag två 11-20 dagar in a row. Jag måste ladda mentalt. Sleep.


Sås. Sås man behöver: bea, Max orginaldressing, vitlöksaoli SAMT ketchup och senap i burgarn. 

En inte så konstig sak att hitta i Kajsas handväska. Marabou. Mmm

Haha behöver dra ner på socker och fett, mår så illa. Dagarna går fint, det är kvällarna som är värst... Som vilken annan missbrukare som helst. Härligt.<3

Maleficent

Publicerad 2015-04-18 09:39:54 i Allmänt,

Såg en bra film igår förresten. Eller det var typ Törnrosa men lite coolare! Maleficent hette den. Gillade den mycket för att Angelina var skiiiitsnygg (ska googla upp en bild). 


!!!!! Alltså ja. Ni fattar. Sen var Törnrosa jättefin och sen kom det en supersöt kille med i slutet också. Ja ni fattar. Men dom tänker jag inte lägga upp bilder på för då behöver ni inte ens se filmen. HA!

Det är ju något med snyggingar... Man liksom gillar att titta på dom. Så titta på den här filmen och skit i om den är barnslig för då kan du själv vara det. Den finns på viaplay. SE!

Och juste hoppas solen går i moln. Orkar inte att ni ska ha fint väder och jag ska stå i en håla utan ljus hela dagen. Hejdå!

Jaha här var man...

Publicerad 2015-04-18 09:32:20 i Allmänt,


Sitter på tåget till jobbet och fick nyss en svett panik attack när jag kom på att jag glömde ta med tamponger:) okej GIRRRLLZZ thang men ärligt man blir ju stressad? Hoppas man har någon som ligger och skräpar i skåpet. 

Brukar förresten ha en del sånt i fickorna och när jag ska dra upp ett måttband eller nåt sånt (framför någon sammanbiten vuxen) så brukar det flyga med en o en annan upp! Haha! Så jobbig situation även om det är soooo natural. 

Nä men nu blev det här lite för private eller? Ovan ser ni min frukost. Från mensskydd till frukost ha ha. Nä men sluta nu.
Det blev russin och en bebisbanan till frukost för... Jag tyckte allt annat såg äckligt ut i vårt kylskåp. Hatar när man är så. Det är typ som när man bara har "äckliga" godisar kvar i godispåsen!? Alltså va? Tycker du att du själv har äcklig godissmak eller. Fattar ej. Varför köper man dom bitarna då? Ja skillnad är ju när man måste dela med sambo el dylikt... Men ändå! Ni förstår. 

Tycker om Saltås russin mest. Allt som är ekologiskt smakar egentligen bättre. Vi har ett internt krig hemma. Om russinen alltså! M ska "såklart" ha Sun Maid för att det är "the original". Från Cali. Ok, med all respekt för Cali cuz i LOVE it!? Men ärligt. Saltå är såååå göttigt och närproducerat. :) ja, jag har blitt lite ekologisk/miljövänlig på senare tid. Ibland bara. Ibland kastar jag tuggummi på marken så fåglarna kan dö och jag ångrar det men går helst inte och plockar upp dom sen. 

Nästa station är Ghettot. Sen får man vänta på bussen i 10 min? Haha va? Alltså helg. Jag orkar inte det. Vill ha min BIL!!!!

Här är vackra Bergsundstrand förra veckan när jag var på en kvällis!

ÅKA rulltrappa

Publicerad 2015-04-17 22:43:12 i Allmänt,

Tjingeling! 

Älskar den hälsningsfrasen. Brukar säga så på jobbet ibland när jag känner mig extra glad men tyvärr har stockholmare lite svårt för att bli smittade av trevlighet och glädje så det funkar inte bra. Allt sånt här har jag lärt mig när jag lämnade landet och flyttade till riktiga Stockholm... En baksida! Men men. 

Är såååå trött! Verkligen, jätte. Imorgon jobbar jag 10-17 så på kvällen ska jag verkligen hitta på något kul. Börjar 11 på söndag men ändå, någonting!

Det är svårt att skriva om något roligt när man har jobbat hela dagen... Det är därför jag vill att ni ska berätta lite vad ni vill läsa. Det vore jättekul!!! Då skulle jag skriva något skoj. Lovar. Så gör det.


Här ÅKER jag RULLTRAPPAN!!!!! Rulltrappan som har vart avstängd i Hornstull i över en månad sedan en olycka på Östermalmstorg(?! jag vet). Jag har GÅTT upp för mega steg varenda dag och det har plågat mig. 

Nu ligger min bf på golvet och gormar "IT'S THE PLAY OFFS, KAJSA" för jag säger att det är galenskaper att gå och lägga sig, gå upp klockan mitt i natten och se på ishockey. Och det är det. What is more important than sleep? Nä juste ingenting. I hela världen.

Är så jävulskt trött och måste diska och sådana idiotiska saker (diskmaskin i nya läggis) sen sova.


Hejdå!

Missade bussen, säger ju det😡

Publicerad 2015-04-17 10:51:47 i Allmänt,

Men en sak! Jag tänkte att det vore ju bra gött med lite dadelboll till fikat idag. Funderade ett par sekunder hur jag skulle transportera dessa sköra små. Fick en superidé och plockade fram min jättebra ägglåda och proppa i två. Fick två sådana "lådor" av mamma i julklapp och jag älskar dom! Jättemånga dom frågat vart jag köpt dom hahaha. Men dom är SÅ bra (och är egentligen till för ägg, då). 
Det lilla utrymmet till höger är till för ett gulligt, rosa minisaltkar! Skitbra!

Smygsjälvis

Publicerad 2015-04-17 10:42:26 i Allmänt,


 
Så är det om man åker TUNNELBANA till jobbet i förmiddagstragiken. Då måste man smyg ta en selfie. Haha, tragiken. Trafiken skulle det vara, men tycker att tragik passar bra. Det är ungefär vad det är att åka kommunalt. Usch. Saknar min lille bil så himlans mycket. Pappa har lagat den och när vi flyttar utanför tullarna kommer jag ta tillbaka den! ❤️ miss it very much. Nä, nu är nästa station Ghettot så då ska jag kliva av. Och jobba. 11-20. Halva dagen ska jag iallafall spendera med mina goa fina härliga kollegor på Byten. Jag gillar dom och uppskattar dom extra när jag inte är där varje dag. Måste rusa!

HÄJ

Publicerad 2015-04-16 22:48:04 i Allmänt,

Hej! Alltså på riktigt!

Det var nog väldigt många månader sedan jag senast kikade in här. Men just nu ligger jag i soffan och vill gå och sova men mi pojkvän vill titta på serier och det gillar inte jag. 

Annars då? Livet rullar (vet, så jävla tråkigt). Har vart sjuk denna vecka och det är jättetråkigt för det enda jag vill göra är att träääna har så mycket extra energi i kroppen nu när vårsolen står högt på himlen. Men.det känns rimligt med en vilovecka tycker jag! 

Jag började för ett par veckor sedan på en ny tjänst på IKEA. Jobbar numer i något som kallas poolgruppen där vi är ett par stycken som är meningen ska kunna arbeta på alla avdelningar i varuhuset. Det är en utmaning verkligen. Med tanke på att ALLA andra har sin avdelning och det är liksom där de är! Hur som helst får man lära känna så mycket nya människor och kunskap. 

IDAG har det vart sån fint väder ute! Startade dagen med PW på en mil ungefär. Sen gick vi till Liljeholmen och hämtade ut ett paket och handlade. Åt lunch hemma och sen bakade jag supersmarriga dadelbollar! På eftermiddagen mötte jag upp Ange och Lina på Fabrique som är väldens bästa favoritcafé. Vi snackade en massa skit och gick jag hem i dagens sista sol och lagade lax och ris! Man ÄLSKAR ju brunt ris!? Att man bara behöver äta en lagom portion och ändå bli mätt. Är nöjd! Hur som helst, nu är denna dag slut. Så godnatt. ❤️ 

Ja, några saker!

1. Imorgon börjar jag jobba efter 2 dagars ledigt. Five days in a row. Så är mitt schema nu för tiden. Men det känns liksom ok på något sätt. Får in mycket mer rutin på livet!

2. SNART flyttar vi till Gamla Enskede (i slutet på april) där vi ska bo åtminstone över sommaren! Ja, och kanske längre än så... Nä nu ska jag inte säga för mycket. Lite hemligt hihi tissel tassel!!!! Vi flyttar in i en jättecharmig lägenhet faktiskt. Ska börja blogga igen nu ju(!!!) så ska lägga upp bilder på den. Men hur som helst kommer jag sakna älskade Söder jättemycket. Kommer nog vilja bo här i framtiden. På Södermalm eller Norr Mälarstrand. Eller i California. Framtiden får avgöra! Stockholm är världens vackraste stad.

3. Finns så mycket jag vill skriva men vet inte vart jag ska börja! Kan ingen kommentera och bara säga SKRIV OM DET HÄR. Would love it. 

I söndags var vi på SPA! Fick ansiktsbehandling och det mest smärtsamma var portömmning men den var ändå den jag gillade mest. 


Lördags! Ah!

Oj, bilderna kommer lite fel men såhär trött är jag ibland (att jag somnar ståendes) när jag behöver diska i en liten hatt.

Igår träffade jag mamma och då var jag såhär fin! ser väldigt tom ut i blicken? Haha rolig bild! Vi (jag) åt sushi på ett JÄTTEGOTT ställe på Norrlandsgatan. Och ni som älskar Yakiniku, GO THERE

Såg en kul bild också

Behövde posa lite idag kände jag

Voilà 

Mina jättesnygga vänner

I ett paket jag hämtade från Bangerhead idag. Stoooorpack

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela