Kajsa M Johansson

Snart är det Juni!

Publicerad 2015-05-29 14:28:42 i Allmänt,

Hej! 

Idag ligger jag hemma och är sjuk. :( eller... Jag mådde sämre imorse men känner mig så öm i kroppen så jag hade aldrig orkat stå och gå på jobbet hela dagen enda fram tills klockan åtta. Så det var nog lika bra att jag blev kvar hemma. 

Har städat och donat i hela lägenheten precis samtidigt som Alex o Sigge håller hov i mina öron. Känns lite skönt när allt är fräscht när inte jag är det (är sjuk, dvs.) och innan M åkte till jobbet åt vi frukost i soffan och tittade på en två timmars dokumentär om Scientologerna. Är väldigt fascinerad utav olika sekter, det har jag vart länge. Tror det handlar om att det är så "hemligt". 

Men ja. Jag har ju haft min helg nu i onsdags och torsdags (eftersom jag jobbar den riktiga helgen). Jag har tränat bara roliga pass, HEAT i onsdags och Step igår. I onsdags var jag även med Lina och åt lunch på Nytorget och sen gick vi promenad till Sjöstaden och hälsade på Ange på YogaYama. Härlig dag i solen! Sedan gick jag till polisen och gjorde ett nytt pass (otroligt smidigt att man bokar det online nu) och på kvällen så åkte jag till Tanto och hade häng/AW med härliga kollegor! Lite senare drog vi vidare till en bar på Götgatan. Hade verkligen en supertrevlig kväll. ❤️ 

Igår ägnade jag halva dagen i Täby Centrum med Ebba och Anton. Lite trött från kvällen innan men ändå supermysigt! Vi shoppade lite grann och åt på Vapiano. När jag kom hem kände jag mig helt slut och var tvungen att sova i en timme och så åkte jag och Stepade på Odenplan. Det var efter det min lilla sjukdom slog till. Dumt att träna men det är lätt att vara efterklok! Fruktansvärt kul var det iallafall. 

När jag står och ska klä på mig i omklädningsrummet för att gå ner mot Centralen för att träffa Ida så har jag givetvis glömt att lägga ner BH. Och jag har en tunn, alltså mycket tunn, tröja. Jag panikspringer in på Lindex bredvid gymmet där jag blir halvt utkastad eftersom de stängt. Haha jag förstår dom. Okej detta var bara en rolig anekdot men är det någon som känner igen paniken? Man får likasom en svettattack och det flimmrar framför ögona hahah..

Det löste sig som tur var och så mötte jag upp Ida och åt middag. Så härligt! Hon ger mig så mycket energi, min bästis. 

Nu ska jag laga lunch och sen måste jag åka in till stan och möta upp en tjej jag köpt ett par skor av till pappas tjej. Haha. Men vad gör man inte! Verkligen skönt att komma ut lite också. "Febrig" och jävlig som man är. 

Äta burgare med min bff är life 

Selfiequeen

Älskar sena kvällspromenader 

Som sagt

Finamelina💜

I söndags bjöd Annas balkong på gassande sol!



Efter morgonspinning. Life!

Tanto

Hade inga plastglas hemma så det fick bli vin i min shaker 


Risotto med oxfilé 


Be in love

Publicerad 2015-05-14 22:58:25 i Allmänt,

Hej på er alla monsterdiggare!😎

Whats up? Jag ligger med min pojkis i soffan och myser. Vilken tur man har, va. Var ju som sagt ledig igår och idag. Men nu ikväll tog jag faktiskt ett extrapass eftersom jag tog ledigt på lördag och idag räknas ju som söndag. Para finns inte and thats why!!! Hehe. Men ja, jag jobbade hur som helst 16-21 så det var väl helt okej kände jag. 

Igår var jag på HEAT inne i stan och träffade Ange där! Trevligt med lite träningssällskap. Och jag gillar HEAT. Det känns som om man svettas ut massor av strunt som borde lämnat kroppen för länge sedan. Det är alltså ett "konditions" (ett rätt snällt sådant)pass på SATS i ett rum som är väldigt varmt och har mycket hög luftfuktighet. Testa det! Sen åkte jag hem och åt lunch och kollade på New Girl (älskar!!!) och på eftermiddagen åkte jag in till stan och träffade Annisen. ❤️ vi åt gottis till middag hemma hos henne och snackade skit.  

Idag tränade jag Crosstraining på slaktis på dagen och sen mötte jag M och hans mamma i Globen. Vi käkade sallad till lunch och köpte doppresenter till lilla Julia. Åkte hem och vilade ett tag pga vidrig mensvärk och låg verkligen och kved och ÅNGRADE så mycket att jag bokat ett extrapass på kvällen. But i did it! Och jag klarade mig.

Men nu är det g-nite.

Ersta 

Stövlarna åkte fram igår. Jäklar i havet vad det öste



Bitch and wine

It's Jess!

Testat god glass. Blåbärscheesecake, passionsorbet och saffran(så mycket godare än vad man tror).

Mysigt 

Godermorgon

Publicerad 2015-05-12 09:46:44 i Allmänt,

Hej hopp hurra!

Hur mår ni? Jag sitter och lyssnar på Hannah & Amandas podcast påväg till jobbet. Åker buss idag! Det är ganska harmoniskt. Man får/hinne lyssna på podcast t ex. 

Idag är det en 10-17 dag på jobbet och efter det ska jag boxas med Melina. KUL! 

Imorgon är jag ledig!!!! I två dagar. För jag har ju min jobbhelg to come. MEN! På lördag har jag tagit ledigt för jag ska på M's kusindotters dop. Förstår ni vad mysigt. Och skönt! Så jag är ledig nu i två dagar, jobbar på fredag och sedan på söndag igen. Bränner lite i plånkan att ta ledigt en lördag när man jobbar inom Handels (haha) men det känns skönt i själen iallafall. Det är viktigt! 

En bra frukost!

Söndagsöppet

Publicerad 2015-05-10 20:47:28 i Allmänt,

Hej! 

Har tänkt och velat blogga typ hela helgen. Men när jag liksom kommit på det har det försvunnit lika fort igen. Minnet är bra men kort. 

Sitter och smälter tacosen i soffan och ska snart åka och handla lite. Frukost och sådant trist. Men helgen har iallafall vart fantastiskt skön!

När jag slutade i fredags sprang jag in och handlade lite småsaker som behövdes här hemma och sen så åkte jag och hämtade M hemma. Vi åkte till Maria Prästgårdsgata och hängde med girls hela kvällen. Och åt grillade burgare. Och stormös i soffan.<3 

På lördagen började hela dagen med en mysig frukost så att vi skulle orka boxas på Hammarby Boxning! Vi åkte in till Medis och mötte Ange och Lina och så körde vi en timmes riktigt köttig boxning. Det gick jävla bra. Förutom att jag fick ca fem "astmaanfall" (vet inte riktigt var det är eftersom jag inte kollat upp det, men antar) så jag var tvungen att gå ut utanför. Det är i en källarlokal där det tyvärr inte är så bra rullning på luften och då kände min ansträningsastma för att komma till mig. Den kommat oftast när jag är HÖGST ansträngd (inte ens alltid då) men nu kom den flera, flera gånger när jag ändå tog det lite lugnt med tempot. Tråkigt!!! När vi var klara så åkte vi hem och jag tog det lugnt hemma hela eftermiddagen. Lite senare tog jag mig en powerwalk till mamma i Gamla Östberga där hon bor nu. Hälsade på lite och hämtade hennes cykel som jag fått. TACK! Sen handlade jag och M thaimat och så kom även Ebba. Vi tittade lite på hockeyn och snackade strunt. Bästismys är bäst!!!

Idag startade jag dagen med att cykla till slaktis och köra Power Step. Sen så raceade jag hem och duschade och sen åkte jag in till stan och träffade Lovis. Vi drog omkring och shoppade och så tog vi en långfika. Har haft en supersöndag. Och en superhelg förövrigt! 

Nu ska jag bjuda på massor av bilder. 



Vår port och trapp.

På en väg mellan mamma och oss.

I fredags stod vi för efterrätt!

Gosis

Snygga efter box

Hittade min fina regnjacka imorse!

HURRA för denna lunch 

Och sådana här fikor!

Mina nya skitfräscha byxor. Köpte en tröja och en biege (äntligen) skinnjacka.

Can't keep cool

Publicerad 2015-05-07 10:04:14 i Allmänt,

Godmorgon!

Detta kommer bli en BRA dag. Det vet jag. Förutom att jag kanske klätt på mig lite för mycket... Men jag kommer säkert tacka mig själv när jag åker hem ikväll. Jobbar 10:45-20 idag. Superlustig tid men så är det.

Testar just nu att åka bussen till jobbet för första gången sedan flytten. Funkar. Hittills iallafall. Behöver bara ta två bussar varav den ena är väldigt kort resa. Så det är bra! Hittills bara bra saker med att bo i söderort.

Det är även så VÄLDIGT fint där vi bor. Det är så grönt och mysigt överallt. Även lägenheten är jättefin. Ska komma ihåg att ta några bilder och lägga ut! 

Imorse var jag på Performance Mobilty på SATS Slakthuset (en till bra grej, nytt och fräscht gym nära!!) och när jag kom hem igen duschade jag och sov en timme till. Alltså life! Det måste vara det skönaste som finns? Snacka om att jag orkar hela dagen nu.

Brutalt kvällssug

Världens bästa frukost föralltid! Frysta(tinade) bär (hallon/blåbär eller bara hallon går bra), turkisk yoghurt, en halv passionsfrukt och ibland ca. en halv banan! MUMS

Träning+glass=ok

GOD morgon!

Put your anthem on

Publicerad 2015-05-05 17:38:55 i Allmänt,

Hej!

Sitter på tuben påväg till Medis för att gå på boxning med Paulina. Hade så jävulskt brått till bussen att jag glömde mitt kort. Så jävla irriterande när jag ändå gick 15 min innan jag slutade för att hinna fixa sånt administrativt som mina timmar och kvitton osv från dagen. Så får jag ändå stressa ihjäl mig och KUTA till bussen. Haha. Alltså, jag.

Jag ska hur som helst imorgon (på min lediga dag.....igen) till jobbet och köpa lite grejer till far min och så ska jag åka ner till honom så ska han kolla på bilen som har lamor som lyser blinkar och tjuter. Sådana kul saker som man gärna gör på sin lediga dagar. 

I helgen som var jobbade jag ju. När jag slutade på lördagen åkte jag till min mamma och hängde ett tag. Och i söndags slutade jag vid 17 så då mötte jag upp Ida och vi käkade en supergod middag på Grill. Man är ju något lycklig som har henne som bästis!

I helgen är jag LEDIG. ❤️ det ska jag verkligen ta vara på. 

Sitta i kö i södra länken är numer min vardag som Enskde-bo.

Finaste bestyn😰😭
Hahah glassugen kollega

Här satt man o åt litt äpple på tunnelbanan da!

Ber om förlåtelse!

Publicerad 2015-05-01 21:38:52 i Allmänt,

HEJ! 

Som ni kanske förstår har vi kämpat sååå mycket med flytten och jag har verkligen inte haft tid med något annat.

Just nu sitter vi i flyttkaoset och ser på hockey-VM. Har dragit på mig en förkyldning igen men det ör väl bara resultatet av dåliga matvanor och MYCKET att stå i de senaste dagarna. Vi har verkligen kämpat stenhårt men det är så jävla mycket kvar att packa upp och få i ordning. 

Vi har flyttat till lite mindre men jag trivs väldigt bra. Förutom att vi saknar en del förvaringsplats men så är det. Får förvara tjockjackor osv hos föräldrar och sådär. Inte hela världen! Hade inte tänkt använda de på ett tag ändå... Hehe.

Idag är det ÄNTLIGEN första maj! Så jäkla härligt. Känns faktiskt som att det är vår nu och snart är sommaren här. Jag tror ju på allvar att jag borde fötts på ett ställe där det är ett varm klimat. MEN, när sommaren är i Sverige så är jag så lycklig. Det är skönt. Att det är dit man är påväg liksom! 

Vill ju gärna berätta lite mer om mina dagar men har lite svårt att finna något intressant att berätta haha. Eller i onsdags kväll tog vi en paus i kaoset och drog och tränade på Medis. Mattias var på box med laget och jag körde ett pass på gymmet. Och igår kväll kände vi att det är ju ändå Valborg så på kvällen åkte vi till Trosa och käkade god mat och drack lite gott med min pappa och lite andra. Vi spelade kort och sen så sov vi över. ❤️ så mysigt!  Mindre mysigt att vakna upp ännu lite mer förkyld och åka till jobbet och stanna där 11-20. Men det gick bra idag! Väldigt trött bara haha. 

Nu ska jag sluta skriva och fokusera lite på hockeyn och så städa i periodpausen. Puss!

Självklart har vi vart ett par vändor på Ikea (på mina lediga dagar.....)

Fräscht med hajvägg 

Fy.... Mår dåligt av att leva såhär haha

Men mår väl när man får vara med härliga kollegor<3 

Och jag snacksar atm. Nu ska jag äta munk hihi HÄJ! (Jag har börjat lyssna på Alex och Sigge med Mattias i bilen. Och han gillar det!!!!)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela