Kajsa M Johansson

Onsdag 9 April

Publicerad 2014-04-09 11:57:57 i Allmänt,

Hej! Att det var en hel vecka sedan jag bloggade sist va. Inte så bra jobb av mig va. Men jag jobbade heeela torsdagen 10-21, heeela fredagen på både Ikea och hos pappa och tro det eller ej. Lördagen spenderades på jobbet 10-18. På kvällen var jag, Wige och Melinda dock på American Hustle. Den var helt okej, lite invecklad för en halvhjärna som jag. Haha. På söndagen var vi hos wiges föräldrar på dagen, hängde bara, åt lunch och spelade buzz. Vi spelade på engelska och sen sportfrågor så jag hade ju ingen fördel precis haha. Jobbade 17-20.30 sen. 
Började den nya veckan med ett pass på gymmet. Skulle testa på intervaller jag hittade på en instagram och det var fan det värsta jag vart med om. Pallade alltså 3/5 varv haha. Sjukt!!! Men, det är väl antagligen därför man tränar, för att bli bättre. Sen lunch med Wige och Lucas och fixade lite grejer innan jag jobbade 16-20.45. Resten av denna vecka jobbar jag på fritids på eftermiddagarna så är helt fri på förmiddagarna. Detta betyder dock inte att jag får så mycket gjort tyvärr haha. Mest chill. Så igår var jag på WeightLess innan jag jobbade 13-17. På kvällen var vi och firade mina kusiner som fyllde 1 och 10. Mysis! Åt även en tårta som var så obehagligt god för att inte innehålla varken socker, laktos eller gluten. Önskar jag var så duktig på att göra bra mat. Tyvärr är jag inte det. Men gott var det! När vi kom hem handlade vi lite åt Wige och sen sov vi här hos honom. 
Nu ska jag mysa lite med min älsk samt slänga i mig lunch innan jobbet kallar. Ikväll är det aerobic time!!!!! Å det ska bli så kuuuul. ❤️💃

I fredagsmorse fick rumporna sig en omgång




Hemmagjorda!






Mysälsk

Dessa är jag sugen på nästa lön. Ser ni!? Aerobic skor! Dock ska jag kanske jobba i dom men ändå. Haha helt enkla och vanliga (till skillnad ifrån de jag redan äger). Mycket bra pris dessutom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela